έφερε_στον_κόσμο_το_παιδί_του_άντρα_της_5_χρόνια_μετά_τον_θάνατό_του_

Η απίστευτη ιστορίας μίας γυναίκας που έφερε στον κόσμο το παιδί του άντρα της, 5 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Πολλά ευτυχισμένα ζευγάρια φέρνουν στον κόσμο παιδιά. Όμως η σημερινή μας ιστορία είναι γλυκόπικρη. Φαίνεται πως μία γυναίκα, έφερε στον κόσμο το παιδί του άντρα της, 5 χρόνια μετά τον θάνατό του. Σίγουρα θα σας φανεί παράξενο και δεν θα ξέρετε πως κατάφερε να το κάνει αυτό.

Δείτε ακόμα O άντρας της είχε δεύτερη οικογένεια και το ανακάλυψε από μια ανακοίνωση στην εφημερίδα!

Η ιστορία της λοιπόν, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα. Δεν ακούμε συχνά παρόμοιες ιστορίες. Έτσι απορήσαμε πως αυτή η γυναίκα κατάφερε να γεννήσει το παιδί του άντρα της 5 χρόνια μετά τον θάνατό του. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η Kimberley Holmes-Iverson ζούσε ευτυχισμένη με τον άντρα της μέχρι που 5 χρόνια πριν έγινε κάτι που την έκανε να καταρρεύσει και να γκρεμιστεί ο κόσμος της. Ο άντρας της χτυπήθηκε από αμάξι με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Το ζευγάρι έκανε προσπάθειες για παιδί πριν το τραγικό συμβάν. Έτσι μετά τον θάνατο του συζύγου της, φυσικά η Kimberley Holmes-Iverson δεν σκεφτόταν καν το ενδεχόμενο της μητρότητας. Όμως η επιστήμη, ήταν ένα βήμα μπροστά από εκείνη.

Η Kimberley Holmes-Iverson απάντησε σε συνέντευξή της, πως κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του άντρας της, 5 χρόνια μετά τον θάνατό του. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Rasheed, οι γιατροί πήραν σπέρμα απ’ το σώμα του. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.»

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Παντρεύτηκε τον εαυτό της πριν 11 χρόνια και είναι πιο… ερωτευμένη από ποτέ

Έτσι η Kimberley Holmes-Iverson κατέψυξε το γονιμοποιημένο ωάριο για την στιγμή που θα είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. Μετά λοιπόν από λίγα χρόνια η κοπέλα δημιούργησε μία νέα σχέση με έναν παλιό της φίλο. Σύμφωνα με την ίδια βρήκε ξανά τον έρ@τα στα μάτια του.

Έφερε στον κόσμο το παιδί του άντρα της…5 χρόνια μετά τον θάνατό του Έφερε στον κόσμο το παιδί του άντρα της…5 χρόνια μετά τον θάνατό του

Είναι ένας πολύ υποστηρικτικός και τρυφερός άνθρωπος. Ο νέος άντρας της ζωής της, δεν είχε κανένα πρόβλημα η γυναίκα του, να φέρει στην ζωή το παιδί του αποθανόντα συζύγου. Έτσι δέχτηκε να γίνει η εξωσωματική. Έφερε λοιπόν στην ζωή την Kiran και το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο.

Σύμφωνα με την Kimberley Holmes-Iverson και οι δικοί της άνθρωποι και ο νυν σύζυγός της ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την απόφασή της. Το θαύμα της επιστήμης έλαβε σάρκα και οστά! Η εξωσωματική γονιμοποίηση λοιπόν στα καλύτερά της!

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: thesun.co.uk

 

Close