Γιατροί αφαίρεσαν κατσαρίδα από κόλπο γυναίκας

Και μόνο στο άκουσμα της λέξης κατσαρίδα νιώθουμε αηδία, φανταστείτε λοιπόν πως αισθάνθηκε μια γυναίκα όταν οι γιατροί αφαίρεσαν μέσα από τον κόλπο της μια νεκρή κατσαρίδα. Η γυναίκα παραπονιόταν για μια “πολύ περίεργη” αίσθηση στα γεννητικά της όργανα.

Γιατροί αφαίρεσαν κατσαρίδα από κόλπο γυναίκας

Δείτε ακόμα: Γνωστή ηθοποιός απέβαλε πάνω στη σκηνή μπροστά σε 2.000 άτομα

Γιατροί αφαίρεσαν μια νεκρή κατσαρίδα από τον κόλπο γυναίκας στην Ονδούρα!

Η ασθενής δεν μπορούσε να κοιμηθεί και είπε στους γιατρούς ότι ένιωθε κάτι «εξαιρετικά παράξενο» να βρίσκεται στον κόλπο της. Η εξέταση άφησε άφωνους τους γιατρούς, αφού διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για νεκρό έντομο.

Η κατσαρίδα αφαιρέθηκε αμέσως και οι γιατροί εξέτασαν τη γυναίκα για μικροτραυματισμούς. Αφού δεν διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό, της έδωσαν εξιτήριο.

Ο Δρ. Μάρκο Κάλις, σύμφωνα με το nassosblog.gr γυναικολόγος του νοσοκομείου στο οποίο κατέφυγε η ασθενής, είπε πως «Η γυναίκα είπε ότι είχε κάτι ασυνήθιστο στον κόλπο της. Όταν έγιναν οι εξετάσεις, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για ένα έντομο. Στην πραγματικότητα, έπρεπε να αφαιρέσω κάτι που έμοιαζε με κατσαρίδα».

Δείτε ακόμα: Πέραμα: Γνωστός μουσικός πλαστογράφησε τη διαθήκη ηλικιωμένης και άρπαξε περιουσία 3,8 εκατ. ευρώ

Δεν ήταν σαφές πώς η κατσαρίδα μπήκε στο σώμα της γυναίκας ή για πόσο καιρό έμεινε εκεί. Ο γιατρός είπε ότι η γυναίκα ήταν από «αγροτική περιοχή» και ότι το έντομο ήταν ήδη νεκρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close