Γηροκομείο από την Κόλαση: Εσείς είδατε το φάντασμα; (βίντεο)_

Οι άνθρωποι πολλές φορές ακούν θρύλους, μύθους ή ιστορίες για φαντάσματα και είτε τρομάζουν πολύ είτε κοροϊδεύουν και θεωρούν ότι όποιος πιστεύει σε τέτοια πράγματα είναι το λιγότερο αφελής.

Όμως ακόμη και οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν στο μεταφυσικό, γοητεύονται από αυτό. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, που υπάρχουν τόσα κανάλια στο Youtube που ασχολούνται κυρίως με μεταφυσικά φαινόμενα, τρομαχτικές ιστορίες και ιστορίες συνομωσίας.

Φαίνεται λοιπόν πως το δέος που νιώθει ο καθένας μας μπροστά σε πράγματα και σε καταστάσεις που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, είναι και η αφορμή που γεννιούνται τόσες ιστορίες για φαντάσματα. Σήμερα θα σας διηγηθούμε μία από αυτές. Διαβάστε παρακάτω: 

Το γηροκομείο από την Κόλαση

Η σημερινή μας ιστορία για φαντάσματα, θα κάνει λόγο για ένα γηροκομείο που για πολλούς θεωρείται στοιχειωμένο. Φυσικά όπως και όλα τα στοιχειωμένα κτίρια, στο συγκεκριμένο γηροκομείο συνέβησαν πράγματα αρκετά άσχημα.

Μιλάμε το γηροκομείο Mossley Manor Care Home στο Λίβερπουλ, το οποίο έχει κλείσει ύστερα από καταγγελίες ότι στο προσωπικό του εργάζονταν εγκληματίες χωρίς χαρτιά. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι εγκληματίες φερόντουσαν πολύ άσχημα στους τρόφιμους.

Τους άφηναν άπλυτους, δεν τους έδιναν φαγητό και αυτές οι τραγικές καταστάσεις κρατούσαν μέχρι και ολόκληρο μήνα. Τα άσχημα αυτά γεγονότα έδωσαν στο συγκεκριμένο γηροκομείο κακή φήμη. Και δεν μιλάμε για το επαγγελματικό κομμάτι του θέματος. Άλλωστε αυτό το γηροκομείο έκλεισε.

Δείτε ακόμα Οι 6 άνθρωποι που προέβλεψαν τον θάνατό τους (βίντεο)

Οι άνθρωποι, σοκαρισμένοι από αυτές τις ειδήσεις, ξεκίνησαν να πιστεύουν ότι αυτό το γηροκομείο είναι πλέον στοιχειωμένο. Το κτίριο είναι στοιχειωμένο από τους ηλικιωμένους που βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο γηροκομείο, ύστερα από την κακομεταχείριση που υπέστησαν από τους εργαζόμενους.

Μάλιστα το συγκεκριμένο κτίριο το έχουν επισκεφθεί ερευνητές του μεταφυσικού. Όπως συνηθίζεται οι συγκεκριμένοι ερευνητές, ξεκίνησαν να ερευνούν τον χώρο για μεταφυσική δραστηριότητα καταγράφοντας τα πάντα.

Στο Youtube κυκλοφόρησε ένα βίντεο από την συγκεκριμένη έρευνα και πολλοί άνθρωποι είπαν, ότι κάπου στο βίντεο είδαν μία σκοτεινή φιγούρα να περιφέρεται στο κτίριο. Φυσικά έκαναν λόγο για φάντασμα. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ.

Δείτε ακόμα Φανταστικοί φίλοι των παιδιών: 12 αστείες και τρομαχτικές ιστορίες

Είτε όμως το βίντεο είναι κατασκευασμένο, είτε όντως η κάμερα κατάφερε να καταγράψει κάποια παραφυσική δραστηριότητα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το δεις θα ανατριχιάσεις. Εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτό το βίντεο παρακάτω. Εσύ είδες αυτήν την σκοτεινή φιγούρα; Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close