Η κατάρα του Τζακποτ: Κέρδισε 16 εκατομμύρια και ο αδελφός του είχε προσλάβει δολοφόνο για να τον σκοτώσει

Η κατάρα του Τζακποτ: Κέρδισε στο λαχείο 16 εκατομμύρια αφού αποδείχθηκαν καταραμένα. Ο αδελφός του είχε προσλάβει δολοφόνο για να τον σκοτώσει.

Η κατάρα του Τζακποτ βρήκε έναν Αμερικανό, ο οποίος κέρδισε 16 εκατομμύρια δολάρια στο λαχείο, το 1998 και αντί για ευτυχία, του προκάλεσαν εφιάλτες και δυστυχία.

Ειδικότερα, για τον William «Bud» Post III τα χρήματα που κέρδισε στο λαχείο αποδείχθηκαν καταραμένα, αφού ο αδελφός του προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον σκοτώσει, προκειμένου να τον κληρονομήσει.

Η ιστορία του Αμερικανού υπερτυχερού αποτελεί το πιο ζωντανό παράδειγμα ότι τα χρήματα δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία, αν και ο Post, όταν κέρδισε το παραπάνω ποσό, είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό μόλις 2 δολάρια.

Η κατάρα του Τζακποτ: Κέρδισε 16 εκατομμύρια και ο αδελφός του είχε προσλάβει δολοφόνο για να τον σκοτώσει

Δείτε ακόμη 10 παράξενα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις στο internet (βίντεο)

Η τύχη του χαμογέλασε και όλα έδειχναν ότι θα άλλαζε όλη η ζωή του, αλλά τα πράγματα πήραν διαφορετική τροχιά. Ο Post άρχισε να ξοδεύει χωρίς σύνεση, με τον δικηγόρο του τον περιέγραψε σαν τους «The Beverly Hillbillies», που έκανε ό,τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος που έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα.

Μάλιστα, μέσα σε δύο εβδομάδες από την πρώτη του πληρωμή από το λαχείο, είχε ήδη ξοδέψει τα δύο τρίτα σε εστιατόρια και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Η κατάρα του Τζακποτ κυνήγησε τον Αμερικανό υπερτυχερό

Εκτός από την κακή διαχείριση των χρημάτων, λίγο αργότερα, ο αδελφός του συνελήφθη, διότι είχε προσλάβει δολοφόνο για να τον σκοτώσει, με σκοπό να τον κληρονομήσει, αλλά ό αποδείχθηκε, δεν υπήρχε καμία κληρονομιά.

Ο Post κατάφερε να παραμείνει ζωντανός και συνέχισε να σπαταλάει αλόγιστα τα χρήματά του, σε αγορές και επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός δικινητήριου τζετ, παρά το γεγονός ότι δεν είχε άδεια χειρισμού.

Δείτε ακόμη Τα 7 πιο παράξενα πράγματα που βρήκαν οι γιατροί μέσα σε αυτιά ανθρώπων! Θα ανατριχιάσετε!

Τα λεφτά από το λαχείο δεν του έφτασαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κηρύξει πτώχευση, ενώ έμεινε και ένα χρόνο στη φυλακή, διότι πυροβόλησε με όπλο πάνω από το κεφάλι ενός εισπράκτορα χαρτονομισμάτων.

Όπως υπογράμμισε στην «Washington Post» το 1993, δεκατρία χρόνια πριν τον θάνατό του, σε ηλικία 66 ετών, «όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν χρήματα, αλλά κανείς δεν αντιλαμβάνεται τους εφιάλτες που προκύπτουν. Ήμουν πολύ πιο ευτυχισμένος όταν ήμουν ταπί».

Close