κρατούσαν-το-νεκρό-παιδί-τους-στο-διαμέρισμα-στο-Παγκράτι-

Κρατούσαν το άψυχο σώμα του παιδιού τους για 15 μέρες μέσα στο διαμέρισμα. Η οικογένεια που κράτησε το άψυχο σώμα του παιδιού τους 15 μέρες μέσα στο διαμέρισμά τους, στο Παγκράτι.

Η σημερινή μας ιστορία από τα παλιά, συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Μία οικογένεια από το Παγκράτι, κράτησε στο διαμέρισμά της στο Παγκράτι, το άψυχο σώμα του 17χρονου γιου τους. Η συγκεκριμένη είδηση δεν τάραξε τότε τα νερά της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας επειδή ο νεαρός έπεσε θύμα κάποιας εγκληματικής ενέργειας.

Αυτό που συντάραξε την κοινή γνώμη, είναι ότι αυτή η οικογένεια, αρνούμενη ότι το παιδί τους έχει φύγει από την ζωή, έκλεισαν στο διαμέρισμά τους στο Παγκράτι, το άψυχο σώμα του 17χρονου γιου τους μέχρι που η γειτονιά, παραπονέθηκε για δυσοσμία. Διαβάστε παρακάτω:

Κρατούσαν το άψυχο σώμα του παιδιού τους για 15 μέρες μέσα στο διαμέρισμα

Τον Μάη του 1997, η είδηση του 17χρονου Πέτρου από την Αθήνα, συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Όχι επειδή ο 17χρονος έφυγε από την ζωή ύστερα από κάποια εγκληματική ενέργεια, αλλά επειδή η οικογένειά του, αρνούμενη να δεχτεί ότι το παιδί είχε πεθάνει, είχε κλείσει το άψυχο σώμα του στο διαμέρισμά τους στο Παγκράτι.

Οι γείτονες ξεκίνησαν να παραπονούνται για δυσοσμία κι έτσι οι αστυνομικές αρχές με ένταλμα, αποφάσισαν να ερευνήσουν το διαμέρισμα. Οι γονείς του 17χρονου μαζί με την 19χρονη αδερφή του, οδηγήθηκαν στο τμήμα για κατάθεση και αμέσως μετά πήγαν να κοιμηθούν σε ένα φιλικό σπίτι.

Η εφημερίδα τα Νέα τότε, είχε γράψει ότι στην οικογένεια δεν υπήρχε ίχνος θρήνου μετά τον χαμό του 17χρονου από καρκίνο. Όταν δημοσιογράφοι, χτύπησαν την πόρτα της οικογένειας για δηλώσεις η μητέρα κοφτά αλλά και ψύχραιμα είπε “δεν θέλω να πω τίποτα, αφήστε με ήσυχη”.

Η ιστορία

Ο 17χρονος Νίκος ύστερα από εξέταση του ιατροδικαστή, έγινε γνωστό ότι έφυγε από την ζωή ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τα μαλλιά του, πιθανότατα από τις χημειοθεραπείες.

Αυτό που συγκλόνισε την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού όπου και εξέτασε αργότερα το σώμα του, ήταν το ότι παρόλο που το υπόλοιπο σώμα βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση, το πρόσωπο του παιδιού διατηρούνταν σε καλή κατάσταση, πιθανότατα εξαιτίας κάποιων βοτάνων που εφάρμοζαν στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την γειτονιά η οικογένεια ήταν αρκετά κλειστή και κρατούσε πάντα τις αποστάσεις της από την πολυκατοικία. Μία γειτόνισσα δήλωσε πως εκείνο το πρωί που μαθεύτηκε το τραγικό συμβάν είχε συναντήσει την μητέρα στον δρόμο και συμπεριφερόταν σαν να ήταν μία οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Δείτε ακόμα Η δολοφόνος του Λονδίνου: Η υπηρέτρια που σκότωσε το αφεντικό της

Όπως κατέληξαν οι αρμόδιες αρχές παρόλο που η ιατροδικαστής δεν μπορούσε να είναι σίγουρη για την αιτία που στέρησε από το παιδί την ζωή του λόγω της προχωρημένης σήψης, ο λόγος που η οικογένεια κρατούσε το άψυχο σώμα του μέσα στο διαμέρισμα, δεν ήταν η ανάγκη τους να κρύψουν κάποιο φρικιαστικό έγκλημα.

Δεν ήταν σε θέση να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους έχει φύγει από την ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιδί είχε πραγματοποιήσει χημειοθεραπείες οπότε οι ειδικοί έμειναν περισσότερο στην άποψη ότι έφυγε από την ζωή εξαιτίας του καρκίνου. Επίσης ένα άλλο δεδομένο είναι ότι το παιδί ήταν κλεισμένο στο διαμέρισμα νεκρό, 15 μέρες.

κρατούσαν-το-νεκρό-παιδί-τους-στο-διαμέρισμα-στο-Παγκράτι-

Photo via: Pinterest

Η ημέρα της κηδείας

Την επόμενη μέρα της τραγικής αποκάλυψης, έγινε η κηδεία του 17χρονου Νίκου στο νεκροταφείου του Ζωγράφου. Το στεφάνι της οικογένειας έγραφε “οι καλοί πεθάνουν νέοι Νίκο”. Εκείνη την μητέρα μάνα και κόρη, σαν να συνειδητοποίησαν την αλήθεια σπάραξαν στο κλάμα η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Δείτε ακόμα Αρκούσε ένα σημάδι: Οι 4 δολοφόνοι που «έδειξε» ο Κατερινόπουλος πριν τη Νικολούλη (Pics & Vids)

Οι συμμαθητές του Νίκου από το Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης ήταν εκεί, κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, για την μνήμη του. Σίγουρα αποτελεί μία μακάβρια ιστορία, αλλά και μία απόδειξη ότι όταν οι γονείς χάνουν τα παιδιά τους, η λογική σταματάει να υφίσταται.

κρατούσαν-το-νεκρό-παιδί-τους-στο-διαμέρισμα-στο-Παγκράτι-

Photo via: tanea.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μηχανή του χρόνου στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close