Η μάνα που σκότωσε με πανάκια τα 3 παιδιά της

Η μάνα που σκότωσε με πανάκια τα 3 παιδιά της. Η μητέρα από την Γερμανία που σκότωσε τα τρία παιδιά της με πανάκια και την έπιασαν επειδή οι Αρχές δεν πίστεψαν στις συμπτώσεις.

Όταν σε εγκλήματα τα θύματα είναι παιδιά, ένα ρίγος διαπερνάει ακόμη και τον πιο σκληρό άνθρωπο. Βλέπετε, όσο κι αν ζούμε σε μία κοινωνία που κάθε ηθική αρχή μπορεί να καταπατηθεί χωρίς τύψεις, ακόμη και σήμερα γνωρίζουμε ότι τα παιδιά δεν τα αγγίζουμε.

Πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις πως τα παιδιά έχασαν την ζωή τους ή έπαθαν οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης από την μητέρα τους ή τον πατέρα τους. Δηλαδή από τους ανθρώπους , που βάση ενστίκτου είναι προγραμματισμένοι να τα προσέχουν. Να τα αγαπούν και να τα μεγαλώσουν.

Η μάνα που σκότωσε με πανάκια τα 3 παιδιά της

Δείτε ακόμα Συνδρόμου Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου στην Ελλάδα

Μία τέτοια ιστορία διαδραματίστηκε στην Γερμανία πριν μερικά χρόνια. Τρία παιδιά έχασαν ανεξήγητα την ζωή τους. Οι Αρχές της Γερμανίας δεν πίστεψαν στις συμπτώσεις και ανακάλυψαν πως πίσω από τους θανάτους των τριών παιδιών κρυβόταν η ίδια τους η μητέρα. Διαβάστε παρακάτω:

Γερμανία:Η μάνα που σκότωσε με πανάκια τα 3 παιδιά της

Όλα άρχισαν στην πόλη Ματέιζερ Στράσσε στο Βίλμαρ της Γερμανίας. Τρία βρέφη πέθαναν στην συγκεκριμένη περιοχή μεταξύ των χρονολογιών 2004-2009. Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για αιφνίδιο βρεφικό θάνατο. Όμως το γεγονός ότι τρία παιδιά έχασαν την ζωή τους στην ίδια οικογένεια ξεκίνησε να δημιουργεί ψιθύρους.

Αυτοί οι ψίθυροι έκαναν τις αστυνομικές αρχές της περιοχής και συγκεκριμένα το Ανθρωποκτονιών, να ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεση. Φυσικά στην αρχή οι αρχές δεν μπορούσαν να κατηγορήσουν ανοιχτά τους γονείς.

Γερμανία-η-μάνα-που-σκότωσε-τα-τρία-της-παιδιά-με-πανάκια-

Σύμφωνα με αστυνομικό που είχε λάβει μέρος στην έρευνα “δεν μπορούσα να πω ότι σκότωσες τα παιδιά σου, επειδή έτσι λένε οι στατιστικές.”. Οι γονείς στην αρχή έδειχναν αναστατωμένοι αλλά και συγκροτημένοι ταυτόχρονα.

Δείτε ακόμα «Δεν θα ξεφύγεις απ’ τη μαμά»: Η προφητική ταινία για το σύνδρομο Μινχάουζεν που έγινε οδηγός στα τμήματα ανθρωποκτονιών

Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν τις τροφές που είχαν φάει τα παιδιά, την φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν έλαβαν αλλά και το μόνιτορ το οποίο ενεργοποιούνταν υπό ορισμένες συνθήκες. Στην συνέχεια οι αστυνομικές αρχές θέλησαν να κάνουν έναν γονιδιακό έλεγχο στην οικογένεια.

Πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική έρευνα. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο αιφνίδιος βρεφικός θάνατος δεν ήταν η αιτία θανάτου των παιδιών, όπως αρχικά είχαν υποστηρίξει οι γιατροί. Έτσι κάποιος σκότωσε αυτά τα παιδιά και οι έρευνες ξεκίνησαν.

Γερμανία-η-μάνα-που-σκότωσε-τα-τρία-της-παιδιά-με-πανάκια-

Οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν τους γονείς και οι γονείς σε πρώτη φάση ταράχτηκαν αλλά ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι με τις Αρχές. Η πρώτη τους αντίδραση ήταν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να καταθέσουν αφού αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να μάθουν τι συνέβη στα παιδιά τους.

Δείτε ακόμα Αρκούσε ένα σημάδι: Οι 4 δολοφόνοι που «έδειξε» ο Κατερινόπουλος πριν τη Νικολούλη (Pics & Vids)

Μετά από πολλές έρευνες ένας ντεντέκτιβ αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και να κατηγορήσει ευθέως την μητέρα. “Εσύ και ο άντρας σου, σκοτώσατε αυτά τα παιδιά” της είπε. Εκείνη έγινε νευρική και αυθόρμητα του απάντησε “ο άντρας μου δεν είχε καμία σχέση, ήμουν ολομόναχη”.

Η μητέρα των παιδιών ονομαζόταν Ναταλία Μ. και ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές της Γερμανίας το έγκλημά της. Ο τρόπος που αφαίρεσε την ζωή των αγγελουδιών της, ήταν να κλείσει το στόμα τους με την σαλιάρα ενώ ταυτόχρονα τους έκλεινε την μύτη, περιμένοντας να ξεψυχήσουν.

Γερμανία-η-μάνα-που-σκότωσε-τα-τρία-της-παιδιά-με-πανάκια-

Αυτό που σόκαρε την Γερμανία εκείνη την περίοδο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μία μάνα σκότωσε τα ίδια της τα παιδιά. Αυτό που σόκαρε απλούς πολίτες αλλά και ψυχολόγους που την εξέτασαν, ήταν ο τρόπος που αποφάσισε να αφαιρέσει την ζωή των παιδιών της.

 

 

Δείτε ακόμα Η εκδίκηση της μάνας: Τέλειωσε τον δολοφόνο και βιαστή της κόρης της μέσα στο δικαστήριο

Η ασφυξία. Βλέπετε, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η ασφυξία δεν είναι μία ενέργεια, είναι πολλές επαναλαμβανόμενες αποφάσεις. Για παράδειγμα όταν ένας άνθρωπος πατάει τη σκανδάλη, μπορούμε να πούμε ότι ίσως να το έκανε εν βρασμώ. Ίσα που πρόλαβε να το σκεφτεί και μετά δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να το αντιστρέψει.

Γερμανία-η-μάνα-που-σκότωσε-τα-τρία-της-παιδιά-με-πανάκια-

Όμως ένας άνθρωπος για να χάσει την ζωή του από ασφυξία χρειάζονται 10-12 λεπτά. Αυτό σημαίνει πως σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα μπορούσε σύμφωνα με τους ψυχολόγους να κάνει ένα βήμα πίσω και να σταματήσει. Παρόλα αυτά αυτή η “μητέρα” περίμενε 12 ολόκληρα παιδιά για να σκοτώσει τα παιδιά της.

12 λεπτά, που θα μπορούσε να είχε αλλάξει γνώμη πολλές φορές γι’ αυτό που ετοιμάζεται να κάνει. Όμως δεν άλλαξε γνώμη. Περίμενε, μέχρι να ολοκληρώσει τον στόχο της. Η ιστορία έγινε γνωστή στην Ελλάδα όταν πριν λίγες ώρες ανέβηκε ένα Γερμανικό ντοκιμαντέρ μεταφρασμένο στα ελληνικά σχετικά με την υπόθεση.

Δείτε ακόμα Σύνδρομο Μινχάουζεν by proxy: H διαταραχή που σκοτώνει

Το ντοκιμαντέρ έγινε γρήγορα viral στην Ελλάδα. Μάλιστα χρήστης στο Twitter ανέβασε τα κυριότερα αποσπάσματα του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ και με άλλους Έλληνες χρήστες, προβληματίστηκαν αρκετά και σοκαρίστηκαν επίσης.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ με ένα κλικ ΕΔΩ μεταφρασμένο στα ελληνικά. 

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μηχανή του χρόνου στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close