Μήλος-Πρόβατο

Μήλος: Viral έχει γίνει ο ιδιοκτήτης με το πρόβατο του που πάνε πάντα και παντού μαζί.

Το πρόβατο είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα και η Μήλος φαίνεται πως έχει αποκτήσει τη δική της ατραξιόν για το φετινό καλοκαίρι…

Το πρόβατο λέγεται Ελπίδα και η Μήλος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή τις παρακάτω εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Μήλος-Πρόβατο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει την εντολή θανάτου

Το πρόβατο ακολουθεί παντού τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή, όταν στα δύσκολα ευαισθητοποιήθηκε. Από τότε οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και πηγαίνουν μαζί σε σούπερ μάρκετ, σε καφετέριες και σε βόλτες στα στενά δρομάκια του Αδάμαντα.

Ατραξιόν της Μήλου λοιπόν, έχει γίνει η Ελπίδα, ένα πρόβατο που κάθε πρωί ξεκινά με τον «μπαμπά» της, τον κύριο Γιώργο Κουρέλη, τη βόλτα της στον Αδάμαντα! Η Ελπίδα ακολουθεί το αφεντικό της ακόμα και στο λιμάνι και δείχνει να το απολαμβάνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Όσοι τη βλέπουν ενθουσιάζονται με το πόσο φιλική είναι, και σπεύδουν να την τραβήξουν μια φωτογραφία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κ. Γιώργος πήρε υπό την προστασία του τη μικρή Ελπίδα, λίγο μετά τη γέννησή της, και τη μεγάλωσε με αγάπη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsit, Από τότε οι δυο τους βαδίζουν μαζί και όλοι στο λιμάνι περιμένουν να τους δουν να περπατούν στα σοκάκια της περιοχής.

Μήλος-Πρόβατο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βασανίζεται για να ομολογήσει τον φόνο του Ξανθού

Όταν γεννήθηκε, η μητέρα της, επειδή ήταν καχεκτική, δεν την άφησε να θηλάσει. Γλάροι και κοράκια επιτέθηκαν στο νεογέννητο ζώο. Ευτυχώς, ο κύριος Γιώργος ήταν κοντά και με μια σύριγγα άρχιζε να την ταΐζει. Το μικρό ζώο κατάφερε να επιβιώσει και να αναγνωρίσει για «πατέρα» της τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή.

Close