Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του.

Διεκδίκησε και την Αργυρώ, στείλε τον Σταύρο πίσω στα Γιάννενα για να γουστάρουμε επιτέλους!!

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει πρωταγωνιστής και πάει σε άλλη σειρά

Ο Αστέρης στα τελευταία επεισόδια φαίνεται πως έχει πλησιάσει τον Σταύρο με πονηρούς σκοπούς. Δεν εννοούμε ότι τον έχει καψουρευτεί, αλλά ότι το παίζει φίλος για να μαθαίνει νέα της Αργυρώς και να αποσπά πληροφορίες. Ο καημένος ο Σταύρος από την άλλη νομίζει πως ο Αστέρης είναι ο Χρήστος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία

Σασμός-Αστέρης-

Βλέπει στα μάτια του ένα τίμιο παιδί που τα λένε καλά και πλέον τον θεωρεί φίλο του. Που να ‘ξερε… Όσο οι μέρες περνούν οι δύο άντρες έρχονται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο να του εμπιστεύεται όλο και περισσότερα πράγματα σχετικά με την σχέση του με την Αργυρώ και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Στο μεταξύ η Αργυρώ δεν έχει υποψιαστεί το παραμικρό, αφού ο Σταύρος της μίλησε για ένα παλικάρι από την Κρήτη που τον λένε Χρήστο, οπότε και η Αργυρώ χαίρεται που βρήκε έναν φίλο ο Σταύρος και θα ενταχθεί πιο εύκολα στο νησί. Μεταξύ μας δεν τον έχει και συνέχεια μέσα στα πόδια της, κάτι που είναι ένα επιπλέον…συν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανόλης ζητάει από τον Μαθιό αντάλλαγμα για να μη μιλήσει

Σασμός-Αργυρώ-

Ο Σταύρος λοιπόν κάποια στιγμή κι ενώ είχε προβλήματα με την Αργυρώ αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά του…στον καλό του φίλο Χρήστο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο Αστέρης, μαθαίνει πως ο Σταύρος μεγαλώνει παιδί άλλου άντρα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος το σκάει από την φυλακή και σκορπά τον τρόμο

Δεν χρειάστηκε πολύ φαντασία για να ανακαλύψει όλη την αλήθεια ο Αστέρης. Στην αρχή νιώθει έναν θυμό. Πώς μπόρεσε η Αργυρώ να του κρύψει κάτι τόσο σημαντικό; Στην συνέχεια θυμάται τα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και την δικαιολογεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αγκάθι για την ζωή του Αστέρη και της Βασιλικής

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Όμως ο Αστέρης μετά από αυτή την αποκάλυψη περνάει στην αντεπίθεση. Πλέον δεν διεκδικεί μόνο την Αργυρώ αλλά και το παιδί του. Θέλει όσο τίποτα να φτιάξουν μία οικογένεια μαζί αλλά ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό η Αργυρώ, ο Αστέρης σίγουρα θέλει επαφές με το παιδί του. Θα κάνει λοιπόν ό,τι περνάει από το χέρι του για να το πετύχει αυτό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close