Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημοσθένης δίνει την εντολή θανάτου. 

Κάτω τα χέρια σου , γιατί αν η Βάνα τον σκοτώσει και αυτόν θα αγοράσουμε το σενάριο!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε βάφεται κόκκινο

Ο Δημοσθένης φτάνει στην Αρεόπολη διότι έχει διαπιστώσει πως τα λεφτά του έχουν μειωθεί και θέλει να βρει τους υπεύθυνους που βάζουν σε τέτοια κρίση το κύκλωμά του. Είναι αποφασισμένος να εγκατασταθεί μόνιμα στην Μάνη γι’ αυτό δεν διστάζει να βάλει υποψηφιότητα ως δήμαρχος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει ένα σκληρό μάθημα στον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δυστυχώς προς το παρόν φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά και αυτό προκαλεί ανησυχία στους τηλεθεατές αφού ένας μαφιόζος με επιπλέον εξουσία ποτέ δεν κατέληγε κάπου καλά. Όσο η δημοτικότητα του Δημοσθένη στο χωριό ανεβαίνει κανείς δεν υποψιάζεται το παραμικρό τόσο ο Κουράκος κάνει την δουλειά του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική έρχεται κοντά με τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Μπορεί να μην έχει υποψιαστεί πως ο νεοφερμένος Δημοσθένης είναι ο αρχηγός της σπείρας που ερευνά εδώ και τόσο καιρό όμως οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Δημοσθένη. Γνωρίζει άλλωστε πως ο Κουράκος είναι ένας άξιος αστυνομικός.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της κρίσης έφτασε για την Χάιδω

Έτσι όσο ο Κουράκος χώνει την μύτη του εκεί που σύμφωνα με τον Δημοσθένη, δεν έχει καμία δουλειά να την χώσει, τόσο ο Δημοσθένης ανησυχεί και θυμώνει. Αποφασίζει λοιπόν να μην αφήσει τον Κουράκο να μπει εμπόδιο στις δουλειές του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Ιουλία-

Κλείνει συμβόλαιο θανάτου για τον Κουράκο. Όσο ο Κουράκος κάνει την δουλειά του και κυκλοφορεί ανέμελα στην Μάνη ο Δημοσθένης του σκάβει κυριολεκτικά και μεταφορικά τον λάκκο. Θα καταφέρει να βγάλει τον Κουράκο από την μέση;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close