Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Ζάχος βασανίζεται για να ομολογήσει τον φόνο του Ξανθού. 

Μην το κάνεις βρε Ζάχο να σε χαρούμε… Σιγά το κελεπούρι που χάσαμε στο φινάλε φινάλε!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Βαμβακάς δεν έχει πεί την τελευταία του λέξη

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Το επεισόδιο με την δολοφονία του Ξανθού από τα χέρια του Ζάχου καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Το Twitter έμεινε εντυπωσιασμένο με τις ερμηνείες και των δύο ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Παντελή Δεντάκη για τις υπέροχες ερμηνείες του μέχρι και το φινάλε του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις όσο η Πηνελόπη ανακαλύπτει την αλήθεια

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-Ξανθός-

Ο Ζάχος λοιπόν δεν διστάζει να εκτελέσει εν ψυχρώ τον Ξανθό σε μία ερμηνεία που έκοψε την ανάσα. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Ζάχο να βρίσκεται σε δίλημμα. Δεν ξέρει αν είναι σωστό να παραδοθεί ή όχι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητά συγχώρεση και πεθαίνει

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Από την μία είναι ένας τίμιος άνθρωπος και δεν μπορεί να έχει βάρος στη συνείδησή του ότι σκότωσε άνθρωπο. Από την άλλη, ξέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν κατακάθι. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Ζάχος θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έρχεται επεισόδιο αφιέρωμα μετά το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Ξανθός-

Ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει μία ομολογία από τον Ζάχο. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουν τον Ζάχο πολλά βασανιστήρια, σωματικά και λεκτικά μέχρι να ομολογήσει. Θα λυγίσει ή θα κρατήσει το στόμα του κλειστό;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φοβάται για την ζωή της Πηνελόπης

Άγριες Μέλισσες-Ξανθός-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close