Ποιο χαρτί της τράπουλας πέφτει πάνω στην ημέρα που γεννήθηκες; Αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα σου!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε παίξει παιχνίδια με τράπουλα. Πολλοί μάλιστα, υποστηρίζουν ότι μέσα από μια κοινή τράπουλα, μπορείς να μάθεις ακόμη και τι έχει γραμμένο η μοίρα για σένα. Είτε πιστεύεις σε αυτά είτε όχι, το παρακάτω test προσωπικότητας, πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει πολύ. Ποιο χαρτί της τράπουλας πέφτει πάνω στην ημέρα που γεννήθηκες;

Πρόκειται για μια ξεχωριστή τράπουλα από όλες τις υπόλοιπες. Μπορεί να έχει κοινά σύμβολα με την κλασική, όμως τα σύμβολά της δεν χρησιμεύουν στο να φανερώσουν τη μοίρα σου, ούτε στο να σε βοηθήσουν να κλείσεις πρώτος στον “Θανάση” .

Δείτε ακόμα Quiz: Πόσο καλά γνωρίζεις τους στίχους αυτών των καψουροτράγουδων;

Το κάθε φύλλο της τράπουλας, αντιστοιχεί με την ημέρα των γενεθλίων κάποιου ανθρώπου πάνω στη γη. Σύμφωνα λοιπόν με το χαρτί που αντιστοιχεί στην ημέρα των γενεθλίων σου, η τράπουλα είναι σε θέση να αποκαλύψει στοιχεία της προσωπικότητας σου. Διαβάστε παρακάτω:

Η διαδικασία

Για αρχή, πρέπει να κοιτάξετε τον πίνακα που θα σας παρουσιασουμε παρακάτω και να βρείτε ποιο σύμβολο της τράπουλας αντιστοιχεί στην δική σας ημέρα γενεθλίων.

Ποιο χαρτί της τράπουλας πέφτει πάνω στην ημέρα που γεννήθηκες; Αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα σου!

Στην τράπουλα υπάρχουν 52 φύλλα, όσες και οι εβδομάδες του χρόνου, 12 φιγούρες, όσοι και οι μήνες του χρόνου, 13 φύλλα κάθε «χρώματος», όσες και οι εβδομάδες μιας εποχής ή όσοι οι σεληνιακοί μήνες. Επίσης θα βρεις, 2 χρώματα, δηλαδή το κόκκινο και το μαύρο, που αντιπροσωπεύουν το αρσενικό και τη θηλυκό, το θετικό και το αρνητικό.

Αξίζει να γνωρίζεις ότι:

Κούπες: Νερό, Άνοιξη
Καρώ: Γη, Φθινόπωρο
Μπαστούνια: Αέρας, Χειμώνας
Σπαθιά: Φωτιά, Καλοκαίρι

Ερμηνεία των συμβόλων της τράπουλας

Κούπες: Οι κούπες αντιστοιχούν στους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι, τρομερά συναισθηματικοί και σε μερικές περιπτώσεις αφελείς. Τα θετικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι αγαπούν τη ζωή, μένουν αιώνια νέοι και ερwτευονται με πάθος.

Ένα από τα αρνητικά τους χαρακτηριστικά όμως, είναι ότι αν τους κάνεις κακό μια φορά θα το θυμούνται για πάντα. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που παρασύρονται από τα συναισθήματά τους και δεν πράττουν λογικά.

Σπαθιά: Οι άνθρωποι που έχουν το σπαθί στα γενέθλιά τους, είναι άνθρωποι ιδιαίτερα δημιουργικοί που ξέρουν να χειρίζονται άψογα τον προφορικό λόγο. Σπάνια κρατούν κακιά σε άλλους ανθρώπους, διότι τις περισσότερες φορές βρίσκουν δικαιολογία για τους άλλους και προσπαθούν να είναι ανώτεροι των καταστάσεων.

Δείτε ακόμα Κάνε το test με το τρένο και τα πιθανά θύματα και δες αν σκέφτεσαι σαν ψυχοπαθής!

Το αρνητικό τους, είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν τις κουβέντες τους για να πληγώσουν τους άλλους. Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν παραποιήσει την αλήθεια πολύ επιτυχημένα, για να καταφέρουν να βγουν από πάνω.

Καρώ: Οι Καρώ άνθρωποι αγαπούν οτιδήποτε μπορεί να τους προσφέρει η ζωή. Σε πολλές περιπτώσεις είναι υλιστικοί τύποι και αγαπούν τα χρήματα και την μεγάλη ζωή. Πιστεύουν μόνο σε αυτό που μπορούν να δουν.

Το αρνητικό τους είναι, ότι πολλές φορές μετρούν και κρίνουν τους άλλους ανθρώπους, ανάλογα με αυτό που πιστεύουν ότι μπορεί να τους προσφέρει.

Μπαστούνι: Αγαπούν πολύ τον άνθρωπο και τους αρέσει να εργάζονται σκληρά και να καταφέρνουν πράγματα στη ζωή μόνοι τους. Έχουν ισχυρή θέληση και μεγάλη πειθαρχία. Το αρνητικό τους είναι, ότι πολλές φορές αποφασίζουν να εστιάσουν στις λεπτομέρειες χάνοντας το ουσιαστικό ζήτημα της υπόθεσης.

Ερμηνεία των αριθμών

Άσσος: Οι Άσσοι είναι άνθρωποι δραστήριοι δημιουργικοί και αρκετά δυναμικοί. Τους αρέσει να κατακτούν νέα πράγματα καθημερινά και δεν φοβούνται να ρισκάρουν. Το αρνητικό τους είναι ότι έχουν καταθλιπτικες τάσεις, σε πολλές περιπτώσεις είναι ανυπόμονοι και αρκετά εγωκεντρικοί.

Δύο: Είναι άνθρωποι ιδιαίτερα δεκτικοί και υπομονετικοί. Είναι η ήρεμη δύναμη της παρέας και καταφέρνουν πάντα, να γεμίζουν αρμονία τον χώρο που βρίσκονται. Πολλές φορές όμως, αρνούνται να πάρουν αποφάσεις και προσκολλούνται με ανθρώπους που δεν τους αξίζουν.

Τρία: Είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί άνθρωποι με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Τους αρέσει να δοκιμάζουν διαρκώς τις δυνατότητες τους. Το κακό είναι ότι όταν μερικές φορές αυτό που έχουν στο μυαλό τους, δεν πηγαίνει όπως το περίμεναν, γίνονται νευρικοί.

Ποιο χαρτί της τράπουλας πέφτει πάνω στην ημέρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε πολλά για την προσωπικότητα σου!

Δείτε ακόμα Ποια από τις 4 εικόνες είδες πρώτη; Η επιλογή σου δείχνει πολλά για την προσωπικότητα σου!

Τέσσερα: Είναι άνθρωποι που θα τους έλεγε κανείς συντηρητικούς. Τους αρέσει να νιώθουν ασφάλεια και δεν θέλουν να συμβαίνουν στη ζωή τους αλλαγές. Το κακό είναι ότι πολλές φορές, τρομάζουν μπροστά στην αλλαγή, αγχώνονται και μπορεί ακόμη και να τα παρατήσουν. Είναι αφοσιωμένοι στους δικούς τους ανθρώπους.

Πέντε: Οι Πέντε είναι έξυπνοι, ακούραστοι, περιπετειώδεις, δημιουργικοί και αγαπούν την ελευθερία. Μπορούν να ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι πνευματώδεις, με επιχειρηματικό μυαλό και έχουν αρκετό ενθουσιασμό με ό,τι καταπιάνονται. Δυστυχώς όμως μπορούν να γίνουν αναξιόπιστοι, ασυνεπείς ενώ βαριούνται τόσο εύκολα.

Έξι: Οι έξι είναι άνθρωποι που αγαπούν την ισορροπία. Έχουν έντονη την καλλιτεχνική φλέβα και δίνονται ολοκληρωτικά στους ανθρώπους. Είναι η ήρεμη δύναμη στη ζωή όμως πολλές φορές, καθησυχάζονται σε πρόσωπα και καταστάσεις και περιμένουν τα πάντα να διορθωθούν ή να πετύχουν μόνα τους.

Επτά: Είναι άνθρωποι που θα τους έλεγε κανείς ιδεαλιστές. Είναι αρκετά ονειροπόλοι και θέτουν πολλούς στόχους για τον εαυτό τους και το μέλλον τους. Το κακό είναι ότι πολλές φορές, ζητούν πολλά από τον εαυτό τους άλλα και τους άλλους και μπορεί να γίνουν εγωιστές και απόμακροι.

Ποιο χαρτί της τράπουλας πέφτει πάνω στην ημέρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε πολλά για την προσωπικότητα σου!

Οκτώ: Οι οκτώ ξέρουν τι θέλουν από την ζωή και δεν φοβούνται να το διεκδικήσουν. Είναι αρκετά πρακτικοί και δημιουργικοί άνθρωποι ενώ ξέρουν να διαχειρίζονται εύκολα τα χρήματα. Το κακό είναι ότι πολλές φορές είναι ξεροκέφαλοι και μπορούν να γίνουν αρκετά χειριστικοί.

Εννέα: Είναι γενναιόδωροι, αγαπούν τους ανθρώπους και μπορούν να δώσουν ουσιαστική βοήθεια σε κάποιον ακόμη κι αν δεν τον ξέρουν πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι, ότι είναι τόσο ευαίσθητοι που πολλές φορές χάνουν το νόημα της ζωής.

Δέκα: Οι Δέκα είναι φιλόδοξοι, προγραμματισμένοι για την επιτυχία, έχουν ένα δυνατό μυαλό, ισχυρές απόψεις και μια έντονη αλλά υγιή αίσθηση ανταγωνισμού. Αρνητικά, μπορεί να είναι απαιτητικοί, χειριστικοί και ανυπόμονοι.

Ερμηνεία φιγούρων

Βαλές: Είναι άνθρωποι παιχνιδιάρηδες, σκανταλιάρηδες και δημιουργικοί. Αγαπούν την ζωή και τους ανθρώπους και δεν φοβούνται να δεθούν με πρόσωπα και καταστάσεις. Το αρνητικό είναι ότι πολλές φορές είναι ανώριμοι και φοβούνται να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.

Δείτε ακόμα Quiz: Θυμάσαι τα ονόματα των πιο αστείων γυναικών στις ελληνικές σειρές;

Ντάμα: Είναι άνθρωποι υποστηρικτικοί που ξέρουν να προστατεύουν την οικογένειά τους αλλά και αυτούς που αγαπούν. Το αρνητικό είναι ότι πολλές φορές δημιουργούν δράματα από μόνοι τους, μεγαλοποιώντας προβλήματα που τους συμβαίνουν.

Ρήγας: Όσοι ανήκουν στο χαρτί του Ρήγα είναι υπερήφανοι, συχνά εξουσιαστικοί και έχουν θέληση. Είναι δημιουργικοί και κάπως υπερβολικοί στις αντιδράσεις τους. Μπορούν εύκολα να φέρουν σε πέρας οτιδήποτε αναλάβουν.  Δυστυχώς, μπορούν να γίνουν απαιτητικοί, απότομοι, ανυπόμονοι, παρορμητικοί και αντιδραστικοί.

 

 

Close