μαθηματικό τεστ-λύση-

Αν πιστεύεις ότι το ‘χεις με τα Μαθηματικά τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το μαθηματικό τεστ. Φαίνεται εύκολο, όμως στην πραγματικότητα λίγοι κατάφεραν να βρουν την σωστή λύση.

Τα Μαθηματικά πάντα με δυσκόλευαν, αλλά οφείλω να ομολογήσω, πως το να είσαι καλός στα Μαθηματικά είναι μίας μορφής ταλέντου. Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα μαθηματικό τεστ που τις τελευταίες μέρες έχει διχάσει το διαδίκτυο.

Δείτε ακόμα Γαλάζιο, μπλε ή κίτρινο: Το χρώμα που είδες πρώτο δείχνει πολλά για την ψυχοσύνθεση σου

Φαίνεται εύκολο, όμως δεν είναι, αφού κρύβει μία…μικρή μαθηματική παγίδα που λίγοι παρατηρούν. Μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα και να μοιραστείς μαζί μας την απάντησή σου. Διαβάστε παρακάτω: 

Πόσο διάνοια στα Μαθηματικά είσαι; Το μαθηματικό τεστ που έχει διχάσει το διαδίκτυο

Δείτε στην παρακάτω εικόνα το μαθηματικό τεστ και προσπαθήστε να βρείτε την λύση του.

μαθηματικό τεστ-λύση-

Αν κάνουμε λοιπόν τις πράξεις θα δούμε πως έχουμε 3-3=0. Αν λοιπόν πολλαπλασιάσουμε το 6 με το 0 μας κάνει και πάλι 0 κι αν το προσθέσουμε με το 2 τότε το αποτέλεσμα είναι 2. Σωστά; Λοιπόν όχι. Αφού με βάση τους κανόνες της προτεραιότητας στις πράξεις, θα πρέπει να κάνουμε πρώτα τις πράξεις που είναι στην παρένθεση.

μαθηματικό τεστ-λύση-

Πολλαπλασιάζουμε λοιπόν το 6 με το 3 και έχουμε το 18. Μετά τον πολλαπλασιασμό έχουμε: 3-18+2. Αυτό γίνεται -15 + 2, που κάνει -13. Αυτό ήταν!

Δείτε ακόμα Αυτό το συναρπαστικό τεστ σας βοηθά να μάθετε πόσα χρώματα μπορείτε να δείτε

μαθηματικό τεστ-λύση-

All photos via: enimerotiko.gr

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close