Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη – Το επίμαχο film (βίντεο)

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη. Που & πως στήθηκε το βίντεο; Πρόκειται για μία ιστορία που μπορεί να έχει αποδειχθεί απάτη, όμως βρίσκει ακόμη χιλιάδες ανθρώπους να την ενστερνίζονται. Μία ιστορία συνομωσίας, για μία νεκροψία που είχε γίνει σε έναν εξωγήινο στο Ρόζγουελ!

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που πιστεύουν, σε διάφορες ιστορίες συνομωσίας. Μία από αυτές είναι και οι εξωγήινοι. Απαγωγές, μυστικά όπλα που έχουν δώσει στην ανθρωπότητα και για κάποιο λόγο μας κρύβουν την ύπαρξή τους οι κυβερνήσεις. Αν κάνετε μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι οι ιστορίες συνομωσίας είναι πάρα πολλές.

Δείτε ακόμα Δημήτρης Νικολαΐδης: Ο ηθοποιός που τράβηξε μόνος του τα καλώδια που του έδιναν ζωή

Μία από αυτές είναι και η υπόθεση Ρόζγουελ. Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε σε αυτή την υπόθεση, που κατάφερε για πολλά χρόνια να μας πείσει ότι κάποια στιγμή είχε γίνει νεκροψία σε εξωγήινο, όμως αποδείχθηκε απάτη. Μέχρι και σήμερα όμως βρίσκει υποστηρικτές. Διαβάστε παρακάτω: 

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: Πώς ξεκίνησαν όλα;

Το Ρόζγουλε είναι πόλη που βρίσκεται στην κομητεία Τσάβες στο Νέο Μεξικό. Από το 1941 έως και το 1967 υπήρχε στην πόλη η μεγαλύτερη βάση Στρατηγικής Αεροπορικής Διοίκησης USAF. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου στην περιοχή υπήρχαν απόρρητα όπλα όπως βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας και πύραυλοι Άτλας.

Στις 9 Ιουλίου του 1947 λοιπόν, η Αεροπορική Βάση έβγαλε ανακοίνωση που έλεγε ότι το προσωπικό της είχε συλλέξει συντρίμμια από έναν “ιπτάμενο δίσκο” ο οποίος βρέθηκε στα περίχωρα του Ρόζγουελ. Φυσικά ο Τύπος αντέδρασε αμέσως με μεγάλους τίτλους και βαρύγδουπα λόγια.

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: εξώφυλλο εφημερίδας

Photo via: 24horas.cl

Όμως η συγκίνηση του κόσμου, δεν κράτησε πολύ. Η Αεροπορική Βάση διόρθωσε τα λεγόμενά της, λέγοντας ότι αυτά τα συντρίμμια ανήκαν τελικά σε έναν μετεωρολογικά αερόστατο μεγάλου ύψους. Μάλιστα σε συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκαν αυτά τα συντρίμμια επιβεβαιώνοντας έτσι ότι δεν ανήκαν σε εξωγήινους. Η υπόθεση έκλεισε λοιπόν.

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: Πώς ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας;

Για 30 ολόκληρα χρόνια λοιπόν, κανείς δεν ασχολήθηκε με το Ρόζγουελ. Μέχρι που το 1978 ένας πυρηνικός φυσικός που στην συνέχεια εξελίχθηκε σε…ειδικός όσων αφορά τα UFO, με το όνομα Στάντον Φρίντμαν, έφερε την ιστορία και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Φρίντμαν λοιπόν, πίστευε ότι δεχόμαστε τακτικές επισκέψεις από έναν εξωγήινο πολιτισμό που έχει πατρίδα τα πλανητικά συστήματα των αστέρων Ζήτα Ρετίκουλι 1 και 2 σε απόσταση 39 έτη φωτός από τον δικό μας ήλιο. Μάλιστα ήταν βέβαιος ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνωμοτούσε από την δεκαετία του ’40 για να κρατήσει την ιστορία μυστική.

Ο Φρίντμαν ασχολήθηκε πολύ με την υπόθεση. Πήρε συνεντεύξεις από μάρτυρες του συμβάντος στο Ρόζγουελ και φυσικά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μπήκαν στο παιχνίδι και η ιστορία του Φρίντμαν όλο και “φούσκωνε” . Ξεκίνησαν να εμφανίζονται βιβλία που στην συνέχεια έγιναν τηλεοπτικές σειρές.

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: εξώφυλλο εφημερίδας

Photo via: sofrep.com

Στο κάθε μέσο η ιστορία ήταν κάπως διαφορετική αλλά όλες συνέβαλλαν στο να γίνει το Ρόζγουελ η πρωτεύουσα των ΑΤΙΑ ακόμη κι αν κανείς δεν είχε τις απαραίτητες αποδείξεις ότι υπήρχαν. Το 1989 παρουσιάστηκε ένας μάρτυρας που ισχυρίστηκε ότι στο Ρόζγουελ έγιναν νεκροψίες στους νεκρούς εξωγήινους που βρέθηκαν μαζί με τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου.

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: Η επίμαχη ταινία

Φτάνουμε στον Αύγουστο του 1995 κι ένας βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε ότι είχε στα χέρια του ταινία με την νεκροψία του Ρόζγουελ. Το βίντεο δηλαδή, έδειχνε την νεκροψία που έγινε σε έναν εξωγήινο, την ημέρα που βρέθηκαν τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου το 1947.

Φυσικά η εκπομπή έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης. Η ταινία κράτησε 16 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα. Η νεκροψία λάμβανε μέρος σε ένα δωμάτιο και οι ειδικοί έβγαλαν το συμπέρασμα ότι το δωμάτιο που θύμιζε δωμάτια νοσοκομείων στο τέλος της δεκαετίας του ’40.

Μάλιστα, στο πλάνο εμφανίζονταν περιστασιακά ένα ρολόι δείχνοντας στον θεατή τον χρόνο της νεκροψίας. Στο δωμάτιο υπήρχε ιατρικός εξοπλισμός και δίσκοι με ιατρικά εργαλεία. Από το ταβάνι κρεμόταν ένα μικρόφωνο, πάνω από το τραπέζι για να καταγράφει τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: Η ταινία 

Photo via: menshouse.gr

Μέσα από μία τζαμαρία, διακρινόταν ακόμη ένα δωμάτιο. Οι άνθρωποι που φαίνονταν στην ταινία, ήταν τρεις. Δύο άντρες με στολές αντιμετώπισης βιολογικού κινδύνους που έκαναν την νεκροψία κι ένας τρίτος με μάσκα, κάλυμμα κεφαλιού και στολή χειρουργού που στεκόταν πίσω από το γυάλινο χώρισμα, στο άλλο δωμάτιο.

Ο νεκρός εξωγήινος ήταν ίδιος με αυτούς που έβλεπαν οι άνθρωποι μέχρι τότε σε κλασικές ταινίες με εξωγήινους, που έκαναν πάταγο εκείνη την εποχή.

Το σώμα του εξωγήινου θύμιζε σώμα παιδιού και είχε πρησμένη κοιλιά, χωρίς σ@ξ0υαλικά όργανα – που να ήταν εμφανείς τουλάχιστον – και μεγάλα μαύρα μάτια που δεν είχαν κόρη, ίριδα ή βλέφαρα. Το ένα του πόδι είχε ένα βαθύ τραύμα από οποίο φαίνονταν τα κόκαλα και ο ιστός κάτω από το δέρμα.

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: Οι εκθέσεις του 1995 και του 1997

Γενικότερα στην εμφάνιση θύμιζε κάπως τον άνθρωπο αλλά διέθετε έξι δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια. Κατά μία περίεργη…σύμπτωση, η ταινία έκανε την εμφάνισή της, την ίδια περίοδο που η Αμερικάνικη κυβέρνηση, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας εσωτερικής έρευνας σχετικά με την υπόθεση Ρόζγουελ.

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: Η ταινία 

Photo via: pronews.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιεύθηκαν δύο εκθέσεις, η πρώτη το 1995 και η δεύτερη το 1997. Στην πρώτη αναφέρονταν ότι το υλικό που συλλέχθηκε στο Ρόζγουελ το 1947, προερχόταν από ένα άκρως απόρρητο κρατικό πρόγραμμα που έφερε το όνομα “Πρόγραμμα Μεγιστάνας” .

Αυτό το πρόγραμμα, περιλάμβανε αερόστατα μεγάλου υψομέτρου που έφεραν μικρόφωνα ώστε να εντοπίζουν ήχους από τις ρωσικές πυρηνικές δοκιμές. Το πρόγραμμα όμως μπήκε γρήγορα στο ράφι, αφού ανακαλύφθηκαν άλλες πιο αξιόπιστες μέθοδοι εντοπισμού.

Η δεύτερη έκθεση αναφερόταν στις ιστορίες για εξωγήινα πτώματα. Απέδιδε λοιπόν τις ιστορίες αυτές σε μνήμες στρατιωτικών θυμάτων και κούκλες “δοκιμών σύγκρουσης” που χρησιμοποιούσε τότε η USAF. Σε πειράματα και φάρσες χωρίς να διευκρινίζει όμως τι εννοούσε με τον όρο “φάρσες” .

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: Η αποκάλυψη της απάτης

Το 2006 λοιπόν το φιλμάκι διαψεύσθηκε. Το αμερικάνικο κανάλι Fox αποκάλυψε ότι η ταινία ήταν μία απάτη. Ο δημιουργός της όμως, Ρέι Σαντίλι, ισχυρίζεται ακόμη και σήμερα ότι βρήκε ένα πολύ κακό αντίγραφο μιας γνήσιας νεκροψίας από το οποίο μπόρεσε να σώσει λίγα καρέ.

Η ταινία της νεκροψίας λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήρθε στα χέρια του το 1992. Αντί λοιπόν να δημοσιεύσει αυτά τα λίγα καρέ, αποφάσισε να ξαναδημιουργήσει την ταινία, βάζοντας μέσα και τα αληθινά καρέ.

Το φιλμ της νεκροψίας λοιπόν γυρίστηκε με ηθοποιούς σε ένα κενό διαμέρισμα στο Βόρειο Λονδίνο. Το διαμέρισμα διαρρυθμίστηκε έτσι, ώστε να μοιάζει με ιατρικό δωμάτιο νοσοκομείου του 1947. Το σώμα του εξωγήινου το δημιούργησε γλύπτης και το γέμισε με μυαλό προβάτου, καλυμμένο με ζελέ. εντόσθια κοτόπουλου και αλλά ζωικά μέρη.

Ρόζγουελ: Η νεκροψία του εξωγήινου που αποδείχθηκε απάτη: Ρέι Σαντίλι

Ο Σαντίλι ποζάρει με το film Photo via: trashbox.ru

Αυτά ήταν που έμοιαζαν με όργανα. Παρά τις δύο εκθέσεις των ΗΠΑ και την εξομολόγηση του Σαντίλι, το συμβάν με τα UFO του Ρόζγουελ, εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο μίας θεωρίας συνομωσίας για κυβερνητική συγκάλυψη.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

 

 

 

 

 

 

Close