Σέρρες-Βάπτιση-Κολυμπήθρα

Σέρρες: Απίστευτο συμβάν στις Σέρρες όπου καλεσμένος σε βάφτιση έκλεψε τα δώρα του μωρού.

Καλεσμένος σε βάφτιση στις Σέρρες έκλεψε το δώρο του μωρού. Συγκεκριμένα ούτε οι ίδιοι οι γονείς δεν το πίστευαν. Το συμβάν σημειώθηκε στην εκκλησία ενός χωριού έξω από τη Βέροια. Δείτε παρακάτω:

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς ενός παιδιού που βαφτίστηκε στην εκκλησία ενός χωριού έξω από τη Βέροια, όταν διαπίστωσαν πως ένας καλεσμένος τους… έκλεψε τα δώρα.

Σέρρες-Βάπτιση-Κολυμπήθρα

Δείτε ακόμη Η πεθερά μου προσπαθεί να μου κάνει μάγια Βρίσκω πουγκιά με περίεργα αντικείμενα στον κήπο

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της τελετής, ο παππούς του παιδιού έδωσε στον πατέρα μια χρυσή λίρα για το εγγόνι του, αλλά πάνω στη φούρια εκείνος την άφησε πάνω στο τραπέζι με τα ρούχα που θα φορούσε το μικρό, χωρίς να φαντάζεται ότι κάποιος επιτήδειος θα εκμεταλλευόταν το στιγμιαίο λάθος του.

Σέρρες-Βάπτιση-Κολυμπήθρα

Δείτε ακόμη Γίνεται να σε σκοτώσει ένα χασμουρητό: Τα πιο περίεργα αίτια θανάτου στον κόσμο

Όταν γύρισε για να πάρει τη λίρα, διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά, καθώς κάποιος από τους καλεσμένους την άρπαξε χωρίς να γίνει αντιληπτός και την έβαλε στην τσέπη του.

Σέρρες-Βάπτιση-Κολυμπήθρα

Δείτε ακόμη Γιατί κοιμόμαστε και περίεργα πράγματα για τα όνειρα που δεν ξέρετε.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του nassosblog, πιθανότατα, μάλιστα, παρακολούθησε μέχρι τέλους το μυστήριο και ασπάστηκε τους γονείς, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Close