η-πεθερά-μου-προσπαθεί-να-μου-κάνει-μάγια-

Η πεθερά μου προσπαθεί να μου κάνει μάγια – Βρίσκω πουγκιά με περίεργα αντικείμενα στον κήπο. Η αναγνώστρια αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το…πρόβλημα με την πεθερά της μαζί μας.

Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύουμε στα μάγια. Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που τα πιστεύουν και όταν μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μας δεν μπορούμε και να μην τις δημοσιεύσουμε. Η σημερινή μας ιστορία είναι από μία αναγνώστρια που πιστεύει στα μάγια.

Συγκεκριμένα θεωρεί ότι η πεθερά της, προσπαθεί να της κάνει μάγια επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκει πουγκιά με περίεργα αντικείμενα μέσα στον κήπο της. Θα μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία της και περιμένουμε την γνώμη σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Ονομάζομαι Ελπίδα και είμαι 37 ετών. Με την πεθερά μου ποτέ δε τα πηγαίναμε καλά. Ανέκαθεν θεωρούσε ότι ο γιος της κακόπεσε μαζί μου και ότι τον μπλέκω με κακές συναναστροφές. Όταν φυσικά αναφέρεται στις κακές συναναστροφές εννοεί ότι όταν ήμασταν 24 χρονών και οι δύο κάναμε παρέα με κάτι ροκάδες.

Τέλος πάντων μετά από τόσα χρόνια γάμου την είχα συνηθίσει. Μάλιστα στα Γιαννιτσά που μένουμε είμαστε και γειτόνισσες και όλη η γειτονιά με συμπονεί γι’ αυτά που τραβάω κάθε μέρα. Πόσες φορές έβγαινε στην αυλή της και με φώναζε ανεπρόκοπη και π@ανα, δεν έχετε ιδέα.

Ε στην αρχή μάλωνα άσχημα μαζί της και συγκεκριμένα από τους καυγάδες μας, έμαθα και να βρίζω σαν πιτσιρίκα. Με τα χρόνια όμως αποφάσισα να μην της δίνω σημασία αφού ο άντρας μου παράπονο δεν έχω, την έχει βάλει πολλές φορές στη θέση της.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου ζητάει συνεχώς εγγονάκι και με αγχώνει

Γενικότερα η πεθερά μου είναι κακός άνθρωπος. Δεν είναι απλά παράξενη με μένα ή με μερικούς ανθρώπους. Είναι από αυτούς τους κακιασμένους ανθρώπους που δεν διστάζουν να κάνουν κακό στον άλλον μόνο και μόνο επειδή δεν τον συμπαθούν.

Και αυτό το λέει όλη η γειτονιά. Ακόμη και ο άντρας μου και ας είναι μάνα του. Και γι’ αυτό κανείς στη γειτονιά δεν της πάει κόντρα και προσπαθεί να μην έχει πολλά πολλά μαζί της. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν, ξεκίνησε να κάνει παρέα με μία χαρτορίχτρα από την Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη μάλιστα το έχει κάνει επάγγελμα και ασχολείται και με άλλα πράγματα πέρα της χαρτομαντείας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες λοιπόν βρίσκω πουγκιά μέσα στο σπίτι μου. Τα πουγκιά έχουν μέσα τρίχες από κάπου, λογικά ζώου, βελόνες, κάτι αρωματικά και κάτι μπαχάρια.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου δεν φωνάζει το παιδί με το όνομά του αλλά με το όνομα που ήθελε να του δώσουμε

Στην αρχή δεν έδωσα σημασία. Νόμιζα ότι τα παιδιά έπαιζαν και μου άφηναν πράγματα στον κήπο μου. Τα πουγκιά όμως δεν σταματούν εδώ και δύο εβδομάδες και κάθε φορά έχουν άλλα πράγματα μέσα. Μία φορά την πέτυχα στις 12 το βράδυ να αφήνει κάτι στον κήπο και βγήκα να την ρωτήσω τι κάνει.

Μου είπε εκεί μία δικαιολογία και έφυγε σχεδόν τρέχοντας κι εκεί τα κατάλαβα όλα. Το θέμα είναι ότι αυτές τις δύο εβδομάδες ξεκινούν και συμβαίνουν κακοτυχίες μέσα στο σπίτι. Τσακώνομαι με τον άντρα μου διαρκώς, χάλασε ο φούρνος και το κλιματιστικό και γενικότερα η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη.

Μερικές φορές οι ατυχίες είναι μικρές ενώ άλλες είναι πιο σοβαρές όπως οι καυγάδες μέσα στο σπίτι. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή όταν έμαθα για την φιλία τους υπέθεσα ότι η κυρία είναι μία απατεώνισσα. Όμως μετά από όλα αυτά που γίνονται δεν ξέρω τι να πιστέψω.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου συνεχώς μας κατηγορεί ότι δεν μεγαλώνουμε σωστά το εγγόνι της

Στον άντρα μου έχω μιλήσει και εκείνος με την σειρά του τσακώθηκε με τη μάνα του. Βέβαια σε μένα λέει ότι όλα αυτά είναι αυθυποβολή, ότι ατυχίες πάντα συνέβαιναν και απλά τώρα μου έχει μπει η ιδέα και νομίζω ότι όλα αυτά γίνονται για τα μάγια και όχι επειδή απλά έτυχαν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εγώ πάντως φοβάμαι!

Photo cover via: ellinikahoaxes.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close