Ταξιδιώτης του χρόνου: Τα 5  συνταρακτικά γεγονότα που προβλέπει ότι θα συμβούν

Ένας νεαρός στο Tik Tok που ισχυρίζεται πως είναι χρονοταξιδιώτης και ήρθε από το 2671, έδωσε  τα 5 συνταρακτικά γεγονότα που προβλέπει ότι θα συμβούν. Το πιο συνταρακτικό που λέει είναι πως θα αποχαιρετήσουμε τη νύχτα.

Ένας TikToker, ο Eno Alaric ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου και έρχεται από το 2671, έχοντας προβλέψει μεταξύ άλλων πέντε συνταρακτικά γεγονότα που θα συμβούν το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα εστιάζει σε πέντε ημερομηνίες. Αρχικά η πρώτη του πρόβλεψη είναι για την 30η Νοεμβρίου 2022.

Ταξιδιώτης του χρόνου: Τα 5 συνταρακτικά γεγονότα που προβλέπει ότι θα συμβούν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω

Επίσης ισχυρίζεται πως τότε θα αποχαιρετήσουμε τη νύχτα, καθώς η έκρηξη ενός αστεριού θα φωτίζει για χρόνια τον ουρανό, μόλις το φως του φτάσει στη Γη. Στις 8 Δεκεμβρίου 2022 ένας μεγάλος μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη. Ο μετεωρίτης αυτός θα περιέχει νέους τύπους μετάλλων και εξωγήινα είδη.

@radianttimetraveler The Distants are coming… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Growling Stars – Eno Alaric

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη φουντώνει

Η αμέσως επόμενη ημερομηνία που δίνει είναι στις 20 Δεκεμβρίου 2022. Όπως αναφέρει ένας τεράστιος σεισμός 9,8 Ρίχτερ θα ανοίξει μια τρύπα στην τάφρο των Μαριανών (το βαθύτερο σημείο των ωκεανών του πλανήτη και το χαμηλότερο σημείο της επιφάνειας του φλοιού της Γης, καθώς φτάνει στα 10.994 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βρίσκεται στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό στα ανατολικά των Μαριάνων νήσων). Τότε θα απελευθερωθεί το μεγαλύτερο είδος, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τι θα είναι αυτό.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών

Η επόμενη ημερομηνία που δίνει είναι στις 29 Ιανουαρίου 2023. Τότε πολλά είδη θα εμφανιστούν μεταλλαγμένα σε τεράστιες διαστάσεις. Όπως για παράδειγμα μία αράχνη ενός μέτρου, μυρμήγκι 30 εκατοστών και μια αρκούδα 5,5 μέτρων. Οι προβλέψεις του ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2023, όπου θα αναπαραχθεί ο πρώτος άνθρωπος από χιμπατζή.

 

Close