Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη φουντώνει. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΣΣΣ 😍😍😍

Η σκέψη του Αστέρη, βασανίζει την Αργυρώ που αποφάσιζει  να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό, το μέρος όπου οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας τον έρωτά τους. Αμέσως μετά όταν επιστρέφει δημιουργείται μία μεγάλη ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου.

Παράλληλα ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του ότι φεύγει από το νησί. Η απόφαση του Αστέρη να φύγει απ’ την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης που ξεσπά στην Αργυρώ και την κατηγορεί πως έχει διαλύσει την οικογένεια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται με την μάνα του

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος

Παράλληλα η απόσταση ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Σταυρό μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και όλα δείχνουν πως ο χωρισμός τους είναι προ των πυλών, ο Αστέρης καταλαβαίνει πως δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά με την Αργυρώ και αυτό τον πληγώνει πολύ η φυγή του από την Κρήτη.

Ίσως να είναι τελικά η μόνη λύση, η Στέλλα έρχεται ξανά κοντά του και στο μυαλό της αναβλύζουν οι παλιές ευτυχισμένες στιγμές, το γεγονός όμως ότι ο Αστέρης θα έδινε ακόμα και τη ζωή του για την Αργυρώ την πληγώνει πολύ βαθιά μέσα της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προσπαθεί να πείσει την Στέλλα να κάνει πίσω στην υπόθεση με τον Ευθύμη

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη κυκλοφορεί και οπλοφορεί

Γνωρίζει πως η ίδια δεν ήταν ποτέ ο έρωτας της ζωή του. Η σχέση Στέλλας και Αστέρη θα διατηρηθεί σε φιλικό επίπεδο με την δικηγόρο να συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μία πιθανή επανασυνδέσει με την Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης σε συμμαχία με την εισαγγελέα

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Η Στέλλα όμως θα ήθελε να κάνει τον Αστέρη ευτυχισμένο έστω και μακριά απ’ τη δική της αγκαλιά. Από το μυαλό της μάλιστα θα περάσει η σκέψη να αποκαλύψει την αντίζηλο της όλη την αλήθεια για το ποιος πραγματικά της έδωσε το νεφρό του και της χάρισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή θα γίνει αυτό ή θα την κρατήσει πίσω ο εγωισμό της;

Η ώρα ήρθε που η Αργυρώ θα μάθει πως ο Αστέρης είναι ο δότης και θα λυγίσει. Η Αργυρώ θα πείσει τον Αστέρη να μη φύγει, και εκεί θα δούμε την πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ τους. Μόνο που τα εμπόδια είναι πολλά, αλλά όχι και αξεπέραστα

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 17/10/ 2022 έως 20/10/2022

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 17 στις 17/10/2022

Επεισόδιο 17

Δευτέρα

Ο Παύλος δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα για να βρει το Μανώλη. Στο μνημόσυνο του Άγγελου ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος στον πρώην της γυναίκας του.

Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με τη Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λέει στον Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Και ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για το γάμο της με το Μαθιό, ο Αντώνης έχει μία συνάντηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Άγγελου…

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 18 στις 18/10/2022

Επεισόδιο 18

Τρίτη

ο Κώστας πρέπει πληρώσει… μου στέρησε τον άνθρωπο που αγαπούσα όσο τίποτα… λέει η Άσπα και η δίψα της για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος και η Μαρίνα που το μαθαίνει προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Η Αργυρώ εν τω μεταξύ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της: Σε χρειάζομαι με στήριξες όταν ένιωσα αβοήθητή, του λέει ζητώντας του να μείνει κοντά της. Ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μία κλωστή εξαιτίας του Παύλου. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει την βοήθεια του Μανώλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά

Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα. Καθώς όλα μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 19 στις 19/10/2022

Επεισόδιο 19

Τετάρτη

Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Οι τέσσερις τους δείχνουν να μην μπορούν να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με αποτέλεσμα η ένταση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια να κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα

Παράλληλα ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου . Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνάνε απ’ το μυαλό της. Ως που μπορεί να φτάσει;

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 20 στις 20/10/2022

Επεισόδιο 20

Πέμπτη

Η Καλλιόπη κάνει μία προσπάθεια να προσεγγίσει των Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Χαμός με Σταύρο και Αστέρη στο μνημόσυνο

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει ότι ο Μαθιός με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Ο Μανώλης έρχεται για μια ακόμα φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του, παράλληλα υπό την πίεση της Άσπας ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή : Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close