Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω.

Δημοσθένη το έχεσες το πράγμα αι

Η απάτη της Κατερίνας ξεσκεπάζεται στη Γη της Ελιάς και η πρώτη που μένει εκτεθειμένη είναι η Χάιδω, η οποία δημιούργησε όλο αυτόν τον έρανο για το χειρουργείο της. Η Χάιδω έχει μείνει με ένα αίσθημα προδοσίας και κενού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα πέφτει στην παγίδα και βιντεοσκοπούν τον θάνατο της

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εντοπίζεται στο εξωτερικό και συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Κατερίνα;

Η Κατερίνα έχει εξαφανιστεί εντελώς και είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. Έτσι, η γυναίκα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να ξεπεράσει αυτό το γεγονός και να μάθει να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε νέες ερωτικές περιπέτειές

Η-Γη-της-Ελιάς-Κατερίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σκάβει το λάκκο του Ισίδωρου

Τώρα, όμως, όλοι τους μετρούν τα χρήματα που έχασαν και εύχονται να ήταν πιο προσεκτικοί. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Δημοσθένης στη “Χώρα της Ελιάς”, ο οποίος αναλαμβάνει δράση κατά του Χάιδω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 30 , 31 , 32 , 33 , 34

Η Γη της Ελιάς: Αυτή οργανώνει την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι συλλαμβάνονται οι δολοφόνοι

Σύμφωνα πληροφορίες το περιοδικό του tv-24, ο Δημοσθένης σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται στη Χάιδω και απαιτεί να του επιστρέψει όλα τα χρήματα που του πήρε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Φίλιππος-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πικραίνεται από τον Γιώργη

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις τής Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Η Γη της Ελιάς: Τι δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 16/10/2022 έως στις 20/10/2022.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 26  στις 16/10/2022

Επεισόδιο 26

Κυριακή

Ο Φίλιππος ταραγμένος από την συμπεριφορά της Κατερίνας ζητάει την συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση και οι ίδιοι του λένε, να μην πει τίποτα στην Βασιλική . Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρηστού και της Μυρτάλης οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν .

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή – Αυτός είναι ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και δεν είναι ο γιος του Ιάκωβου

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος πεθαίνει και τα αφήνει όλα στην Ιουλία

Η Μυρτάλη ξεσπάει τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δύο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν άσχημα. Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική της προτείνει να κάνει υπομονή.

Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με την Χάιδω αλλά μια συνάντηση με την Ράινά τινάζει στον αέρα την οικογενειακή τους ησυχία.

Η Ασπασία βλέπει το Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 27  στις 18 /10/2022

Επεισόδιο 27

Τρίτη

Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με την Ράινά και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία

Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και η Εύα της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Ξυλοκοπούν βάναυσα την Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ασπασία Αρετή και Αναστασία απαγάγουν το Θανάση

Η Χάιδω ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δε βρίσκουν την Κατερίνα εκεί .Στη διάρκεια της αναζήτησης της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και συνεχίζει να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό .ο Φίλιππος είναι το πει ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 28  στις 19/10/2022

Επεισόδιο 28

Τετάρτη

Ο Φίλιππος κυνηγά δύο κακοποιούς με την καραμπίνα και ύστερα από καταδίωξη τους πυροβολεί τα λάστιχα και τους ακινητοποιεί. Η αστυνομία φτάνει εγκαίρως το σημείο και συλλαμβάνουν τους δύο άντρες.

Ο Αλέξης μπαίνει στο υπνοδωμάτιο της Μυρτάλης την ώρα που κοιμάται με το Χρήστο ο Δημοσθένης και ο Στάθης κανονίζει να ταξιδέψουν στην Ισπανία μαζί με την Ασπασία για να επισκεφθούν τον Στέφανο και ή Αρετή γίνεται έξαλλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Βρεττάκος

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Γιώργης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ένα βήμα πριν βρει τον άντρα με το δαχτυλίδι

Η Ιουλία ζήτα από τον Γιώργη να φορέσουν και πάλι τις βέρες τους και εκείνος δέχεται αλλά με μισή καρδιά. Μια κατάθεση στην αστυνομία δείχνει την Κατερίνα σαν ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής του μωρού.

Αμέσως μετά, εκείνη εντοπίζεται στην Ζυρίχη και ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη της. Η Εύα βλέπει το Στάθη μαζί με την Ιουλία σε άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή και πληγώνεται άσχημα. Τι θα κάνει μετά από αυτό;

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 29  στις 20/10/2022

Επεισόδιο 29

Πέμπτη

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις της Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι αρνητική απέναντι σε όλους. Μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει την συνεργασία τους κοντά στη ρίξη. Ο Χρήστος από την άλλη της δείχνει συνεχώς πως προτεραιότητα του είναι η δουλειά και έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη παγώνει απέναντι στον Σωκράτη Δρακόπουλο

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία ενώ η Ασπασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή. Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο με την Ράινά να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 30 , 31 , 32 , 33 , 34

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close