Το είδαμε και αυτό :  Γυναίκα νοικιάζει τον σύζυγό της με 46€ σε άλλες  για να κάνει δουλειές του σπιτιού

Η αλήθεια είναι πως με τόσα που ακούμε κάθε μέρα τιποτα δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει…. Αλλά ακούστε και αυτό…   

Μητέρα τριών παιδιών η Laura Young νοικιάζει τον σύζυγό της με 46€ σε άλλες για να κάνει δουλειές του σπιτιού.

Αφού δημοσίευσε  μια αγγελία όπου διαφήμιζε  τις δεξιότητες του συζύγου της στο μπογιάτισμα, την  διακόσμηση και την  τοποθέτηση πλακιδίων και χαλιών  μέσα σε λίγη ώρα τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

Δείτε επίσης : 9 περίεργα κόλπα για να γλιτώσετε χρήματα στο super market

Η 38χρονη Λόρα είπε : «Ο Τζέιμς είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες της πόλης: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα απογειωνόταν η δουλειά του τόσο πολύ». «Λειτουργούμε μόλις τέσσερις μήνες και φτάσαμε σε ένα σημείο όπου ερχόταν τόσο πολλή δουλειά που ο James δούλευε έξι ημέρες την εβδομάδα. Αναγκαστήκαμε να αρχίσουμε να απορρίπτουμε δουλειές και να μειώσουμε τις ώρες μας, οπότε τώρα δουλεύουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή».

Δείτε επίσης: Γίνεται να σε σκοτώσει ένα χασμουρητό: Τα πιο περίεργα αίτια θανάτου στον κόσμο

Το ζευγάρι αποτελεί την τέλεια ομάδα, καθώς ο James εργάζεται στα σπίτια άλλων γυναικών, ενώ η Laura διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και τις κρατήσεις ραντεβού. Όπως είναι φυσικό, ο James αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του σε μια αποθήκη για να ασχοληθεί με το «Rent My Husband» με πλήρη απασχόληση, ενώ παράλληλα φρόντιζε τα τρία παιδιά του. Η Λόρα αποκάλυψε ότι είναι περήφανη για τον άντρα της, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ καλός στο να κατασκευάζει πράγματα και δεν ασχολείται καν με τις οδηγίες».

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

 

Close