Οι 4 γυναίκες με το κύκλωμα π@ρνείας – Η μία είχε εκπορνεύσει την κoρη της

Υπόθεση ροζ μπαλέτα: Το Οργανωμένο κύκλωμα π@ρνείας που εξέδιδε ανήλικες.

Έχουμε διαβάσει κι έχουμε ακούσει πολλές ειδήσεις από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο που πραγματικά μας έχουν σ@κάρει. Οι άνθρωποι είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και να κάνουν πολύ άσχημα πράγματα σε άλλους ανθρώπους για το προσωπικό όφελος και τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Διαβάστε ακόμα την σκοτεινή ιστορία για το Ροβανιέμι – Το χωριό του Άγιου Βασίλη 

Η σημερινή μας ιστορία έχει να κάνει με 4 γυναίκες που κατάφεραν να συγκλ@νίσουν ολόκληρο το πανελλήνιο! Είχαν οργανωμένο κύκλωμα π@ρνείας και η μία από αυτές δεν δίστασε να εκπoρνεύσει ακόμη και την κ@ρη της! Μάλιστα, το συγκεκριμένο κύκλωμα π@ρνείας είχε πελάτες ιδιαίτερα πλούσιους και γνωστούς.

Στο σημερινό άρθρο αποφασίσαμε να αναφερθούμε σε αυτή την ιστορία. Αυτό το άρθρο θα θυμίσει αυτή την ιστορία σε όσους την είχαν ξεχάσει και θα την μάθουν εκείνοι που δεν την γνώριζαν. Διαβάστε παρακάτω: 

Η σημερινή μας ιστορία έγινε γνωστή στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 1972. Όταν η ελληνική αστυνομία εξάρθρωσε τέσσερις ιστορίας μαστροπείας. Στα πελατολόγια υπήρχαν ονόματα εφοπλιστών, βιομηχάνων και εργοστασιαρχών. Τα θύματα ήταν νεαρής ηλικίας. Συγκεκριμένα κ@ρίτσια 15 μέχρι 24 ετών.

Πέρασαν λίγες εβδομάδες και οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των εγκεφάλων του κυκλώματος. Πίσω από την εκπoρνευση των κ@ριτσιών βρισκόντουσαν τέσσερις γυναίκες και φαίνεται πως η ελληνική κοινωνία δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

Η τέσσερις γυναίκες ήταν η 46χρονη Β. , η 64χρονη Σ. , η 48χρονη Ε. και η 35χρονη Φ. οι οποίες και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της μαστροπείας. Οι συγκεκριμένες γυναίκες δραστηριοποιούνταν σε διαφορετικές περιοχές και λειτουργούσαν ανεξάρτητα.

Αποδείχτηκε όμως ότι σε περιπτώσεις κινδύνου, μιλούσαν μεταξύ τους ενώ πολύ συχνά αντάλλαζαν “εμπόρευμα” . Επίσης, χρησιμοποιούσαν ίδια τακτική για να παγιδέψουν τις κοπέλες.

Οι 4 γυναίκες που είχαν οργανωμένο κύκλωμα πορνείας στην Ελλάδα

Η μεθοδολογία του κυκλώματος

Οι αστυνομικές αρχές πίστευαν ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα είχε εκμεταλλευτεί πάνω από 100 κ@ρίτσια. Μάλιστα πολλά από τα κ@ρίτσια που παγίδευαν ήταν ανήλικα. Οι γυναίκες προσέγγιζαν τα θύματα του σε ζαχαροπλαστεία, πλατείες και νυχτερινά μαγαζιά.

Στην αρχή τους έπιαναν φιλικά την κουβέντα έτσι ώστε τα κ@ρίτσια να πιστέψουν ότι μιλούσαν με κυρίες της υψηλής κοινωνίας και να νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Μερικές φορές πατούσαν στην ανάγκη των κ@ριτσιών για μεγάλη ζωή και άλλες φορές εκμεταλλεύονταν την ανάγκη των θυμάτων τους για χρήματα.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τους έταζαν ότι έχουν υψηλές γνωριμίες και ότι θα τους φέρουν σε επαφή με πλούσιους ανθρώπους και σημαντικά πρόσωπα. Τα κ@ρίτσια έδιναν το τηλέφωνό τους και μερικές μέρες αργότερα δεχόντουσαν τηλεφώνημα από το κύκλωμα.

Έκλειναν ραντεβού μέσω τηλεφώνου. Μερικές φορές τους έλεγαν μία διεύθυνση που δήθεν άνηκε στο σημαντικό πρόσωπο που θα συναντούσαν. Άλλες φορές η διεύθυνση αντιστοιχούσε στο σπίτι του μαστροπού. Το ζήτημα είναι ότι πάντοτε, όταν τα κ@ρίτσια έφταναν στο σημείο, τα περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Οι πελάτες ήταν συνήθως μεσήλικες και φυσικά είχαν πληρώσει για να κάνουν σ@ξ με τα ανυποψίαστα θύματα. Πολλοί από αυτούς ήταν γνωστά ονόματα με πολλά χρήματα και διεφθαρμένες σ3ξουαλικές ορέξεις. Φυσικά οι μαστροποί πληρώνονταν αδρά για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν.

Τα έσοδα των μαστροπών κυμαίνονταν από 2.000 έως και 4.000 δραχμές την βραδιά. Τα ποσά βέβαια διέφεραν ανάλογα τις απαιτήσεις των πελατών.

Οι τέσσερις γυναίκες μαστροποί, είχαν οδηγήσει στον δρόμο της π@ρνείας όμορφα κ@ρίτσια, που προέρχονταν από καλές οικογένειες και τα υποχρέωναν σε ανώμαλες ορέξεις αρκετών κυρίων της “υψηλής κοινωνίας”.

Οι 4 γυναίκες που είχαν οργανωμένο κύκλωμα πορνείας στην Ελλάδα

Πως αποκαλύφθηκε το κύκλωμα;

Οι περισσότερες κòπέλες είτε από φόβο είτε από ανάγκη ανταποκρίνονταν στο δεύτερο κάλεσμα του μαστροπού, παρόλο που την δεύτερη φορά ήξεραν περί τίνος πρόκειται. Τον Σεπτέμβρη του 1972 λοιπόν, η Υπηρεσία Ηθών της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών έφτασε στα ίχνη των τεσσάρων παράνομων οίκων ανοχής.

Στα ίχνη αυτών των οίκων έφτασε η Ελληνική Αστυνομία ύστερα από καταγγελίες νεαρών κ@ριτσιών. Στις 22 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα κτίρια αιφνιδιάζοντας τις τέσσερις γυναίκες και τους πελάτες τους.

Ο φάκελος της υπόθεσης ανέφερε “τέσσερα οργανωμένα διαφθορεία που λειτουργούσαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην πλατεία Κολιάτσου, στον Άγιο Παντελεήμονα και στους Αμπελόκηπους” . Οι οίκοι ανήκαν στις τέσσερις γυναίκες που αναφέραμε πιο πάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις από τις 4 δεν είχαν απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία. Η μόνη που ήταν σεσημασμένη ήταν η 64χρονη. Παρόλα αυτά τα περισσότερα τα έκανε η 48χρονη η οποία και συστηνόταν ως “Μπέμπα” .

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα δεκάδες θύματα που εξέτασαν οι αρχές, κανένα δεν ήξερε το πραγματικό όνομα του προαγωγού τους. Μερικές κòπέλες ήξεραν μόνο το μικρό όνομα ενώ άλλες γνώριζαν μόνο το ψευδώνυμο.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν 

Μπορεί οι υποθέσεις τους να είχαν πολλά κοινά σημεία όμως οι γυναίκες αυτές δρούσαν ανεξάρτητα οπότε και δικάστηκαν χωριστά. Τα θύματα των γυναικών αυτών ξεπερνούσαν τα 100, όμως ελάχιστα κ@ρίτσια βρήκαν το θάρρος να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Τα αυστηρά ήθη της εποχής και ο φόβος του κοινωνικού στιγματισμού ήταν πιο σημαντικά από την ανάγκη για δικαίωση.  Η δίκη της Β. η οποία είχε τον οίκο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δεν καλύφθηκε από τις εφημερίδες. Η 46χρονη ήταν ίσως η λιγότερο δραστήρια από τις τέσσερις.

Οι 4 γυναίκες που είχαν οργανωμένο κύκλωμα πορνείας στην Ελλάδα

Τον Απρίλιο του 1973, το τριμελές εφετείο Αθηνών καταδίκασε την 35χρονη Φ. σε φυλάκιση 20 μηνών και χρηματική ποινή 10.000 δραχμών για μαστροπεία εκ κερδοσκοπίας. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 2.5 χρόνια κάθειρξης και καταβολή 15.000 δραχμών.

Τον Ιούλιο του 1973, το Πλημμελειοδικείο Αθηνών τιμώρησε πιο αυστηρά από τις υπόλοιπες την 48χρονη “Μπέμπα” . Στο σπίτι της είχε βρεθεί βιβλιάριο με καταθέσεις 640.000 δραχμών ενώ στην κατοχή της είχε επίσης μία έκταση 200 στρεμμάτων στην Κόρινθο.

Στην 48χρονη επιβλήθηκαν 7,5 χρόνια κάθειρξης, 5ετης απαγόρευση διαμονής στην Αθήνα και 3ετής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους έγινε η δίκη της Σ. Η 64χρονη ήταν η μοναδική σεσημασμένη και ήταν εκείνη που εξέδιδε και την κ@ρη της.

Η κ@ρη της κατέθεσε στο δικαστήριο και η ποινή που επιβλήθηκε στην 64χρονη ήταν 4 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή και πρόστιμο 10.000 δραχμών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Φωτογραφίες και πληροφορίες mixanitouxronou.gr

Close