Υλικά 13 muffins
220 γρ. αλεύρι μαλακό
240 ml γάλα
95 γρ. βούτυρο
1 αυγό
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
13 μίνι μοτσαρελάκια φρέσκα
1,5 κουταλάκι μπέικιν
1 κοφτό κουταλάκι σόδα
1,5 κουταλάκι ρίγανη
λίγο πιπέρι
Οδηγίες
Αν δεν βρούμε μίνι μοτσαρελάκια δεν αγχωνόμαστε.
Χρησιμοποιούμε φρέσκια μοτσαρέλα που την κόβουμε σε 13 μικρότερα κομμάτια.
Λιώνουμε το βούτυρο, χωρίς όμως να κάψει.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε αλεύρι,σόδα,μπέικιν και ρίγανη.Σε άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό και το αναμειγνύουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, το γάλα, το βούτυρο και λίγο πιπέρι.Ενώνουμε τα υλικά από τα δύο μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Παίρνουμε χαρτάκια ψησίματος,φορμάκια σιλικόνης ή βουτυρωμένο μαφινοταψάκι
Βάζουμε μια κ.σ. από το μείγμα σε κάθε φορμάκι
Σε κάθε φορμάκι βάζουμε από ένα μοτσαρελάκι
Και καλύπτουμε με λίγο μείγμα από πάνω
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175 βαθμούς, στον αέρα, για 25-30 λεπτά.Απολαμβάνουμε-κατά προτίμηση-ζεστά για να ευχαριστηθούμε καλύτερα τη λιωμένη καρδιά μοτσαρέλας.
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος