Συνταγή
250 ml ηλιέλαιο
1,5 φλ. ζάχαρη
250 ml χυμό Ροδάκινο
250 ml σόδα αναψυκτικό
3 βανίλιες σκόνη
1 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πακέτο φαρίνα
Μαρμελάδα Ροδάκινο
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα υλικά, πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά.
Δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα, μόνο ανακάτεμα να αναμειχθούν τα υλικά.
Βάζουμε σε λαδωμενη φόρμα για κέικ τα 3/4 της ποσότητας του κεικ, ριχνουμε με ένα κουτάλι μαρμελαδα Ροδάκινο κυκλικά, ριχνουμε το υπόλοιπο μειγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου στις αντιστάσεις….
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα