Ατομικά ρολάκια με γέμιση κρέμας Cannoncini

Πεντανόστιμα γεμιστά ρολάκια με κρέμα Cannoncini. Μια εύκολη, και αρκετά οικονομική συνταγή για ατομικά ρολάκια σφολιάτας με βελούδινη κρέμα και άρωμα βανίλιας. Αυτά τα αφράτα γλυκά ρολάκια είναι τόσο απλά που μπορούμε να τα φτιάξουμε όλοι. Ένα τέλειο επιδόρπιο στο Κυριακάτικο ή επίσημο τραπέζι σας, αλλά και για να τα απολαμβάνετε με την οικογένειά σας. Φτιάξτε τα είναι ένα πραγματικά γρήγορο και πολύ μα πολύ νόστιμο γλυκό, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες όπου κι αν τα προσφέρετε.

 

Εκτέλεση

Διαλύουμε τα αυγά και το νισεστέ στο γάλα.
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
Κόβουμε στην σφολιάτα σε λωρίδες με πάχος 1 εκατοστό και τις τυλίγουμε στους ειδικούς κυλίνδρους.
Τους βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Γεμίζουμε την κρύα σφολιάτα με την κρύα κρέμα.
Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.

Ατομικά ρολάκια με γέμιση κρέμας Cannoncini

Δείτε εδώ το video της συνταγής

 

Close