Υλικά:
- 2 αυγά
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι
- 1 ελιά μαύρη χωρίς κουκούτσι
- 1 ντομάτα
- 1/2 αγγούρι
- 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
Δείτε ακόμη: Ομελέτα Φούρνου αλλιώς!!!
Οδηγίες
Κόψτε το σαλάμι σε μικρές λωρίδες
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι. Βάλτε το σαλαμάκι
Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα
Δείτε ακόμη: Ομελέτα με Quaker.Ιδανικη για παιδια!
Μετακινούμε το σαλάμι στο μισό άκρο του τηγανιού
Ρίξτε τα αυγά
Δείτε ακόμη: Ληγμένα Αυγά: Πού μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε;
Βάζουμε κέτσαπ για το στόμα διακοσμούμε τα αυγά με ντομάτα, αγγούρι και ελιές