Banoffee νηστίσιμο ΥΛΙΚΑ • Μια συσκευασία γάλα καρύδας (400 gr) • 1 συσκευασία άνθος αραβοσίτου με γεύση μπανάνα (από πολυσυσκευασία) • 3 ώριμες μπανάνες • 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη • 1/2 φλ.τσ. σοκολάτα κουβερτούρα • 1 συσκευασία μπισκότα digestive • 2 κ.σ. φυτική μαργαρίνη • Τρούφα για πασπάλισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digestive και τα θρυμματίζουμε. • Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη. • Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. • Περιχύνουμε με το μείγμα τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε. • Στρώνουμε ένα πυρέξ με την παραπάνω “ζύμη” και προσπαθούμε να καλύψουμε τη βάση και τα πλάγια του. • Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις στρώνουμε πάνω από την παραπάνω “ζύμη”. • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας και το ανακατεύουμε λίγο μέχρι να πάρει μια βράση. • Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή κρέμα. • Τοποθετούμε την κρέμα πάνω από τις μπανάνες. • Πασπαλίζουμε με την τρούφα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.

Από τη καταπληκτική σελίδα στο facebook όλα νηστίσιμα