1 κούπα βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη ή άχνη
1 αυγό
3 κούπες αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικν πάουντερ
1 βανίλια
χρωματα ζαχαροπλαστικης
Εκτέλεση: Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει. Ρίχνουμε το αυγό και όλα τα άλλα υλικά. Τα δουλεύουμε με το χέρι και φτιάχνουμε τη ζύμη μαλακιά την οποία αφήνουμε 10 λεπτά στο ψυγείο να ξεκουραστεί. χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλίτσες και τη χρωματίζουμε
σε μία αλευρωμένη
Κόβουμε με κουπ τα μπισκότα μας η με ενα ποτηρι οπως στη φωτογραφια το οποιο το εχουμε βρεξει και εχουμε κολλησει κρυσταλλικη ζαχαρη.θα χρειαστουν ποτηρια η κουπατ σε διαφορα μεγεθη για να σχηματισουμε το δεντρακι
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, πάνω σε αντικολητικό χαρτί
και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά
Για να κολλήσετε τα μπισκότα μεταξύ τους θα χρειαστείτε γλασσο .Αν θελετε και κορμο μπορείτε να χρησιμοποιησετε σοκολατιτσα όπως της φωτογραφίας!
τελεια???
πηγη
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες