ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ

Ώρα για κρακερακια!!!Και μάλιστα σπιτικά!

Υλικά
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
230 γρ τυρί τσένταρ, τριμμενο
150 γρ  βούτυρο, κομμένο σε κύβους
περιπου μια κουπα αλευρι
3/4 κουταλάκι του γλυκού  αλάτι
λίγο νεράκι (δυο κουταλιές της σούπας)
Εκτελεση
Ανακατέψτε ολα τα υλικα  στο μουλτι  μέχρι η ζύμη να μοιάζει με χοντρή άμμο.
 (το νερακι το βαζετε σιγα σιγα μεχρι να επιτυχετε το αποτελεσμα που θελετε)
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Ζυμώνετε λιγάκι με το χέρι ,καλύπτετε το μείγμα με μεβρανη και το αφήνεται να ξεκουραστεί για μισή ώρα
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε με κουπατ
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Τοποθετούμε σε ταψι οπυ προηγουμένως το έχουμε καλλυψει με ένα φύλλο λαδόκολλα.
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς C μέχρι να γίνoυν τραγανά.
Ετοιμα!
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Και αν θελετε περισσοτερες προτασεις για τσιμπολόγημα,πατηστε ΕΔΩ για 100 διαφορετικα μεζεδακια, και ΕΔΩ για τα πακοτίνια μας που εχουν τρελάνει κοσμο!

Close