Ώρα για κρακερακια!!!Και μάλιστα σπιτικά!
Εκτελεση
Ανακατέψτε ολα τα υλικα στο μουλτι μέχρι η ζύμη να μοιάζει με χοντρή άμμο.
(το νερακι το βαζετε σιγα σιγα μεχρι να επιτυχετε το αποτελεσμα που θελετε)
Ζυμώνετε λιγάκι με το χέρι ,καλύπτετε το μείγμα με μεβρανη και το αφήνεται να ξεκουραστεί για μισή ώρα
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε με κουπατ
Τοποθετούμε σε ταψι οπυ προηγουμένως το έχουμε καλλυψει με ένα φύλλο λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς C μέχρι να γίνoυν τραγανά.
Ετοιμα!
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις