Ώρα για κρακερακια!!!Και μάλιστα σπιτικά!
Εκτελεση
Ανακατέψτε ολα τα υλικα στο μουλτι μέχρι η ζύμη να μοιάζει με χοντρή άμμο.
(το νερακι το βαζετε σιγα σιγα μεχρι να επιτυχετε το αποτελεσμα που θελετε)
Ζυμώνετε λιγάκι με το χέρι ,καλύπτετε το μείγμα με μεβρανη και το αφήνεται να ξεκουραστεί για μισή ώρα
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε με κουπατ
Τοποθετούμε σε ταψι οπυ προηγουμένως το έχουμε καλλυψει με ένα φύλλο λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς C μέχρι να γίνoυν τραγανά.
Ετοιμα!