Φτιάξτε τα είναι νόστιμα όλες τις ώρες!
Εκτέλεση
χτυπαμε το λαδι με το γιαουρτι να γινουν ενα καλο μειγμα
προσθετουμε τα αυγα και μετα το αλευρι κοσκινισμενο
συνεχιζουμε να ζυμωνουμε
μολις η ζυμη δε κολλαει στα χερια τη σκεπαζουμε και τη βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωριτσα
γεμιζουμε με το τυρι και το ψιλοκομενο μπεικον τα τυροπιτακια
τα περναμε με το αυγο για να παρουν ωραιο χρωμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τα αφήνουμε να ψηθούν για περιπου 20 λεπτα
- αυγα 2
- γιαουρτι 1
- τυρί τριμμένο κιτρινο ( όση ποσότητα θέλετε)
- μπεικον 8 φέτες
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 1
- αραβοσιτέλαιο 1 μπολάκι ή ελαιόλαδο
Υλικά
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις