Συνταγη για Παντεσπάνι ιδανικο για κορμούς.λυγίζει και δεν σπάει.Μονο με πεντε υλικα

Συνταγη για Παντεσπάνι ιδανικο για κορμούς.λυγίζει και δεν σπάει.Μονο με πεντε υλικα

100 γραμμάρια ζάχαρη
80 γραμμάρια αλεύρι
20 γραμμάρια κορν φλάουρ
8 κρόκοι αβγού
4 ασπράδια αβγού
Εκτέλεση συνταγής:

Σε ένα μπολ βάζουμε 8 κρόκους αβγού και τα 50 από τα 100 γραμμάρια ζάχαρη. Χτυπάμε στο μίξερ, στη μεγάλη σκάλα, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει.

Σε δεύτερο μπολ βάζουμε τα 4 ασπράδια χτυπάμε στη μεγάλη σκάλα του μίξερ για να κάνουμε μαρέγκα, όσο χτυπάμε ρίχνουμε λίγη λίγη την υπόλοιπη ζάχαρη.

Προσθέτουμε το δεύτερο μπολ στο πρώτο και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

Με ένα κόσκινο ρίχνουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά, δεν το χτυπάμε.

Τοποθετούμε τη ζύμη σε μια λαδόκολλα και απλώνουμε με τη σπάτουλα.

Ψήνουμε για 10 περίπου λεπτά στους 200 βαθμούς.

Το παντεσπάνι για κορμούς είναι έτοιμο!
πηγη

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close