Χοιρινή σπάλα με πατάτες, δενδρολίβανο και άρωμα πορτοκάλι, μια απλή αλλά πολύ νόστιμη συνταγή. Σήμερα θα φτιάξουμε την κλασική συνταγή για χοιρινό με πατάτες στον φούρνο με μερικές πινελιές από πορτοκάλι, φρέσκια ρίγανη, δενδρολίβανο και σκόρδο που ο συνδυασμός τους θα απογειώσει γευστικά το πιάτο μας.
Ένα εύκολο φαγητό που χρειάζεται μόνο λίγη υπομονή αφού πρέπει να σιγοψηθεί μέσα στον χυμό του πορτοκαλιού για να λιώνει το κρέας στο στόμα και οι πατατούλες να γίνουν μαλακές και μελωμένες.
Αυτό το φαγητό είναι ιδανικό για το Κυριακάτικο τραπέζι ή για κάποιο βραδάκι παρέα με φίλους. Φτιάξτε την συνταγή αυτή και να είστε σίγουρες ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με το κρέας τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει το φαγητό μας!
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις