Μπάλες σαγανάκι με διάφορα τυριά αλεύρι και αυγά εύκολες και νόστιμες. Αυτές οι σαγανομπαλιτσες γίνονται και κατεψυγμένες χωρίς πανάρισμα. Μπορείτε να τις συνοδεύσετε με μέλι και σουσάμι!
- τυρί 700-800 γρ τριμμένα
- αυγα 4-5
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 3κ.σ
- μπέικιν πάουντερ 1κ.γλ
- αλατι
- πιπέρι
Υλικά
Εκτέλεση
Τα ρίχνεις όλα σε ένα μπολ.Τα ανακατεύεις. Κάνεις μπαλάκια και τα βάζεις για 1 ώρα στην κατάψυξη.Εμένα μου βγήκαν 37 μεγαλούτσικα (φουσκώνουν κ στο τηγάνι λίγο) τα τηγανίζεις σε καυτό λάδι σε κατσαρολακι βάζοντας λίγα λίγα κάθε φορά για να μην κολλήσουν.. Δεν χρειάζονται πανάρισμα!! Όπως είναι! Μένουν 5-6 μήνες στην κατάψυξη.
Η συνταγή είναι της Konstantina Koukadaki