Εύκολο , αφράτο ζουμερό τιραμισού με παντεσπάνι! Η γεύση του είναι μοναδική

Αφράτο ζουμερό τιραμισού με παντεσπάνι !!!

Υλικά και Εκτέλεση

Παντεσπάνι

5 αυγά,

2 βανιλιες,

1 ποτήρι νερου ζάχαρη,

1 ποτήρι νερου αλεύρι φαρίνα,

3 κουταλιές της σούπας κακάο

Χτυπάμε αυγά με.ζάχαρη 10 λεπτα,και ρίχνουμε πολύ πολύ πολύ απαλά αλεύρι,βανιλιες κακακαο.

Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτα.

Σιρόπι:

1 και μισο ποτήρι νερου νερό,

10 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη,

4 κουταλάκια του γλυκού κακάο,

2 κουταλάκια του γλυκού νες καφέ,

λικέρ λίγο

Κρέμα:

1 ζαχαρουχο γάλα,

1 μορφατ(μεταλικό κουτί)400 γραμμάρια

τυρί Φιλαδέλφεια

Χτυπάμε την μόρφατ προσθέτουμε μόλις αφρατέψει το ζαχαρούχο και το τυρί Φιλαδέλφεια

Συναρμολόγηση

Σιροπιαζουμε κρύο γλυκό κρύο σιρόπι,ρίχνουμε την κρέμα πασπαλιζουμε με μπόλικο κακάο!

Tzeni Tsanaktsidou‎”/ OI XΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ

Close