Αφράτο ζουμερό τιραμισού με παντεσπάνι !!!
Υλικά και Εκτέλεση
Παντεσπάνι
5 αυγά,
2 βανιλιες,
1 ποτήρι νερου ζάχαρη,
1 ποτήρι νερου αλεύρι φαρίνα,
3 κουταλιές της σούπας κακάο
Χτυπάμε αυγά με.ζάχαρη 10 λεπτα,και ρίχνουμε πολύ πολύ πολύ απαλά αλεύρι,βανιλιες κακακαο.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτα.
Σιρόπι:
1 και μισο ποτήρι νερου νερό,
10 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη,
4 κουταλάκια του γλυκού κακάο,
2 κουταλάκια του γλυκού νες καφέ,
λικέρ λίγο
Κρέμα:
1 ζαχαρουχο γάλα,
1 μορφατ(μεταλικό κουτί)400 γραμμάρια
τυρί Φιλαδέλφεια
Χτυπάμε την μόρφατ προσθέτουμε μόλις αφρατέψει το ζαχαρούχο και το τυρί Φιλαδέλφεια
Συναρμολόγηση
Σιροπιαζουμε κρύο γλυκό κρύο σιρόπι,ρίχνουμε την κρέμα πασπαλιζουμε με μπόλικο κακάο!
Tzeni Tsanaktsidou”/ OI XΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες