Υλικά
500 γραμ φρέσκο βούτυρο
4 αυγά
ένα κουταλάκι αλάτι
100 γρ.κεφαλοτύρι
50 για πασπάλισμα
ένα μπέικιν πάουντερ φάκελο
Αλεύρι όσο πάρει μέχρι να μη κολλάει στα χέρια μας.
Το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το βούτυρο με τα αυγά ρίχνουμε το κασέρι το αλάτι και το μπέικιν παουντερ ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αλεύρι τρίβετε στην αρχή αλλά όσο ζυμώνουμε φτιάχνει.
Όταν δεν κολλάει κάνουμε διάφορα σχήματα τα ψήνουμε στους 180 για 15 λεπτά στον αέρα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Πελαγια-Κωνσταντινος Χρηστιδη”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες