Ένα υπέροχο φαγάκι φτιάξαμε σήμερα,με απλά  υλικά.Χάντρες φασόλια χάντρες και πιπεριές φλωρίνης,που με την γλύκα τους σημαδεύουν το φαγητό.Η ξινομυζήθρα με τις πιπεριές συνδυάζεται υπέροχα!Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σάλτσα του φαγητού αυτού και σαν άλειμμα στο ψωμάκι,ή με μακαρόνια.

υλικά(για μια μερίδα)

300γρ βρασμένα φασόλια χάντρες 60γρ ξινομυζήθρα 3 πιπεριές φλωρίνης αλάτι ελαιόλαδο θυμάρι ξερό κάππαρη(προαιρετικά) καπνιστή πάπρικα(προαιρετικά)

εκτέλεση

Για να ψήσουμε τις πιπεριές μας,τις κόβουμε στη μέση,τις ξεπλένουμε καλά να φύγουν τα σπόρια και τις αλείφουμε με μείγμα από ελαιόλαδο-αλάτι-θυμάρι.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,με λαδόκολλα,στον αέρα,στους 180 βαθμούς,για 20 λεπτά.Αφήνουμε να κρυώσουν και βγάζουμε τη φλούδα.Βάζουμε στο μπλέντερ τις ψητές πιπεριές,την ξινομυζήθρα και 2κγ ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.Στο πιατάκι μας ανακατεύουμε τη σάλτσα που φτιάξαμε μαζί με τα φασόλια,προσθέτουμε αλάτι και θυμάρι ξερό κατά βούληση και ή προσθέτουμε κάππαρη ή βάζουμε καπνιστή πάπρικα.Λίγο ελαιόλαδο επιπλέον και έτοιμο το φαγάκι μας!Τρώγεται πιο ωραία κρύο.

Ελπίζω να σας αρέσει!!!!!