Συνταγή για φιλετάκια τόνου, σερβιρισμένα με πεντανόστιμη και εύκολη σάλτσα από πορτοκάλι τζίντζερ και βαλσάμικο. Μία γρήγορη συνταγή για τόνο με μόνο 4 υλικά που μπορείτε να φτιάξετε για όλη την οικογένεια. Σερβίρετε με ότι εσείς θέλετε και καλή σας όρεξη!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια φρέσκου τόνου και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το σχαροτηγανο και σιγοβράζουμε τον χυμό πορτοκαλιού για 7 λεπτά μέχρι να πήξει λίγο και προσθέτουμε ξύδι και τζίντζερ. Βάζουμε τα φιλετάκια μέσα και ψήνουμε 10 -15 λεπτά .Όταν είναι έτοιμα ,σερβίρουμε και περιχύνουμε τη σάλτσα από πάνω τους!
Dora IliopoulouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ