Συνταγή για ψαρονέφρι στο φούρνο. Υπέροχο ψαρονέφρι στο φούρνο σε μία πανεύκολη και απολαυστική συνταγή με λίγα υλικά. Είναι γνωστό ότι το ψαρονέφρι είναι το καλύτερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος και μάλιστα από τα πιο ακριβά μέρη του κρέατος στα χασάπικα και στα εστιατόρια.
- ελαιολαδο Λίγο
Για το ψήσιμο
Το ψαρονέφρι θέλει τα δικά του μυστικά για να βγει επιτυχημένο και καλομαγειρεμένο και φαίνεται πως η σημερινή μας συνταγή έχει όλα αυτά τα απλά μυστικά που θα κάνουν το ψαρονέφρι σας στο φούρνο να είναι απολαυστικό και ζουμερό.
Δείτε ακόμα Πιπεράτο ψαρονέφρι με κονιάκ
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει λιγότερες θερμίδες από άλλα σημεία του χοιρινού κρέατος και φυσικά είναι πιο υγιεινό. Αξίζει λοιπόν να βάλετε το ψαρονέφρι στην διατροφή σας. Δείτε παρακάτω την συνταγή για ψαρονέφρι στο φούρνο:
Εκτέλεση για το ψαρονέφρι στο φούρνο
Στην αρχή παίρνουμε το σχαροτήγανο και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε το ψαρονέφρι στο σχαροτήγανο και το ψήνουμε για 1-2 λεπτά σε κάθε πλευρά. Στην συνέχεια μεταφέρουμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψαρονέφρι αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, τριμμένο σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε το ψαρονέφρι μας στους 190 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Στίβουμε λεμόνι για το γαρνίρισμα και σερβίρουμε αν θέλουμε με ρύζι και σαλάτα μαρούλι.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Dora Iliopoulou
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες