Γιουβέτσι θαλασσινών με τυρί & χωρίς! Μια συνταγή για όλα τα γούστα!

Τα θαλασσινά είναι το αγαπημένο μας φαγητό όπως κι αν το φάμε! Πόσο μάλλον, αν τα απολαύσουμε σαν γιουβέτσι θαλασσινών στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο τυρί που λιώνει, αν το επιθυμούμε. Διαβάστε παρακάτω:

Εκτέλεση για γιουβέτσι θαλασσινών:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και την κόκκινη πιπεριά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο ίδιο τηγάνι τα καλαμαράκια και τις γαρίδες και τα σοτάρουμε και αυτά. Αφού προσθέσουμε την ντομάτα, συμπληρώνουμε με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.

Δείτε ακόμα Νηστίσιμο ριζότο με θαλασσινά

Αφού σοτάρουμε τα υλικά μας, τα βάζουμε σε ταψάκι και προσθέτουμε το κριθαράκι μας. Δεν ξεχνάμε στο ταψί μας να συμπληρώσουμε 1 λίτρο ζεστό νερό. Ψήνουμε το φαγητό μας για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου. Αν θέλουμε τυρί, το προσθέτουμε τα τελευταία 10 λεπτά ψησίματος.

Γιουβέτσι θαλασσινών

Καλή όρεξη! 

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Μπέσσυ Πάππας

στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου: Daddy – Cool.gr

 

Close