Η καλύτερη συνταγή για κοντοσούβλι στη σούβλα

Συνταγή για παραδοσιακό κοντοσούβλι στη σούβλα για την Κυριακή του Πάσχα. Μαριναρισμένο με τραγανή κρούστα και ζουμερό κρέας αυτό το κοντοσούβλι φέτος, θα γίνει ανάρπαστο.

Μία συνταγή της φίλης μας Μένια Στεφοπούλου.

 

Κοντοσούβλι με μελωμένες πατάτες στην λαδόκολλα

 

Έχουμε για εσάς σήμερα ένα κοντοσούβλι κόλαση για την Κυριακή του Πάσχα. Με ξεροψημένη κρούστα και μαλακό, ζουμερό κρέας, αυτό το κοντοσούβλι θα είναι λες και το αγοράσατε από ψητοπωλείο. Με πολύ απλή μαρινάδα, αφού πολλές φορές τα απλά είναι και τα πιο επιτυχημένα.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το κοντοσούβλι στη σούβλα:

 

κοντοσούβλι-στη-σούβλα-συνταγή-

Εκτέλεση για το κοντοσούβλι στη σούβλα

Παίρνουμε τα κομμάτια χοιρινού κρέατος και τα βάζουμε σε μία μεγάλη λεκάνη. Προσθέτουμε τον ανθό αλατιού, το πιπέρι, τον κουρκουμά, τη ρίγανη και την μουστάρδα. Στο τέλος προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε πολύ καλά για να μαριναριστεί το κρέας από όλες τις πλευρές.

 

Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα με πατάτες

 

Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον έτσι ώστε η μαρινάδα να απορροφηθεί καλά από το κρέας. Έπειτα περνάμε τα κομμάτια στη σούβλα και τα ψήνουμε στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά.

Tips για το κοντοσούβλι στη σούβλα

Για κάθε κιλό κρέας προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού ανθό αλατιού. Μπορούμε ανάμεσα στο κρέας να βάλουμε και φέτες από πολύχρωμες πιπεριές.

κοντοσούβλι-στη-σούβλα-συνταγή-

Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close