Η πιο νόστιμη τραχανόπιτα χωρίς φύλλο!

Υλικά:

1 λίτρο γάλα με χαμηλά λιπαρά
250γρμ γλυκό τραχανά
5 κ.τ.σ ελαιόλαδο
1 1/2 κούπα τριμμένη φέτα (τυρί)
2 αβγά
αλάτι και πιπέρι

Δείτε ακόμα: Η πιο αρωματική κιμαδόπιτα που έχετε δοκιμάσει

Εκτέλεση:

Χτυπήστε τα αβγά μέχρι να αφρατέψουν και σιγά σιγά ρίξτε το γάλα. Μόλις ομογενοποιηθούν προσθέστε το λάδι, το τυρί, τον τραχανά και αλατοπιπερώστε.

Βουτυρώστε καλά ένα ταψάκι και ρίξτε μέσα το μείγμα σας. Ψήστε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου μία ώρα. Θυμίζει γαλατόπιτα και είναι πάρα πολύ νόστιμη!

 

Πηγή: travelgirl
Close