Κρέμα σοκολάτα-αβοκάντο

Για τη θρεπτική αξία του αβοκάντο χρειάζεται διάλεξη ολόκληρη!Αν δεν το τρώτε,λοιπόν, ξεκινήστε!Δώστε το οπωσδήποτε στα παιδάκια σας.Εκτός από τα εισαγωγής θα βρείτε στην αγορά και ελληνικά αβοκάντο(Κρήτης, Τήνου, Μεσσηνίας, Αχαίας) που είναι απίστευτα πιο νόστιμα.Αφήστε τα αβοκάντο να ωριμάσουν αρκετά πριν τα καταναλώσετε γιατι άγουρα είναι πολύ σκληρά και άγευστα.Σκέτα μπορεί να μην σας αρέσουν πολύ αλλά με τους σωστούς συνδυασμούς θα αγαπήσετε την πλούσια και γεμάτη γεύση τους.Στην κρεμούλα αυτή υπερισχύει η σοκολάτα οπότε είναι εύκολο να την καταναλώσουν και τα δύσκολα παιδάκια.

υλικά

1 αβοκάντο
50γρ κουβερτούρα
1κγ κακάο άγλυκο

εκτέλεση

πολτοποιώ με το ραβδομπλέντερ το αβοκάντο.Λιώνω την σοκολάτα, αφήνω να γίνει χλιαρή και προσθέτω στο αβοκάντο.Ρίχνω το κακάο και ανακατεύω.Ετοιμο!!!

Ελπίζω να σας αρέσει!!!

Πηγή: mammyscookingbook
Close