καρμπονάρα-με-λιγκουίνι-και-πεκορίνο-συνταγή-

Καρμπονάρα με ένα υλικό έκπληξη που την κάνει πεντανόστιμη

Υλικά:

Για το σερβίρισμα :

Συνταγή για καρμπονάρα με λιγκουίνι . Καρμπονάρα χωρίς κρέμα γάλακτος του  Παναγιώτη Παπαδάκη. Μπορεί να μην έχει κρέμα γάλακτος αλλά είναι πιο νόστιμη από την…ελληνική καρμπονάρα που φτιάχνουμε συνήθως! Έτοιμη σε 10 λεπτά και με ένα υλικό που την κάνει πεντανόστιμη

Δείτε ακόμα Καρμπονάρα στην κατσαρόλα έτοιμη σε 15 Λεπτά

Η καρμπονάρα κανονικά δεν έχει κρέμα γάλακτος αλλά αυγό. Ο Παναγιώτης Παπαδάκης λοιπόν ετοίμασε για εμάς μία πεντανόστιμη καρμπονάρα με δεμένη σάλτσα από αυγό και πεκορίνο. Ενώ αποφάσισε να βάλει και ένα συστατικό που αλλάζει την γεύση και πραγματικά το απογειώνει. Το φυστικοβούτυρο. Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την καρμπονάρα με φυστικοβούτυρο:

καρμπονάρα-με-λιγκουίνι-και-πεκορίνο-συνταγή-

INGREDIENTS

300 g Linguine pasta 100 g bacon 100 g Pecorino cheese 1 medium egg yolk Half lemon juice 70 g peanut butter 300 g water from boiling pasta ———————————————————- Pecorino cheese Pepper

GERMAN

ZUTATEN

300 g Linguine-Nudeln 100 g Speck 100 g Pecorino-Käse 1 mittelgroßes Eigelb Halber Zitronensaft 70 g Erdnussbutter 300 g Wasser aus kochenden Nudeln ————————————————– ——– Pecorino-Käse Pfeffer

10′ Χρόνος Εκτέλεσης

3 Μερίδες

Εκτέλεση για την καρμπονάρα με φυστικοβούτυρο

Σε αλατισμένο βραστό νερό ρίχνουμε τα ζυμαρικά λιγκουίνι και βράζουμε 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μπέικον και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε το τυρί πεκορίνο, το κρόκο, το χυμό λεμόνι, το φυστικοβούτυρο, νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια πάστα.

καρμπονάρα-με-λιγκουίνι-και-πεκορίνο-συνταγή-

Ανακατεύουμε ταυτόχρονα τα ζυμαρικά και τα βγάζουμε βάζοντάς τα μέσα στο τηγάνι με το μπέικον. Προσθέτουμε λίγο νερό από τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε την πάστα και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Δείτε ακόμα Καρμπονάρα αλά ελληνικά

καρμπονάρα-με-λιγκουίνι-και-πεκορίνο-συνταγή-

Ξαναβάζουμε το τηγάνι στην φωτιά προσθέτουμε νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε μέχρι αν έχουμε μια λεία σάλτσα. Σερβίρουμε και στολίζουμε με λίγο τυρί πεκορίνο και πιπέρι. Η πιο νόστιμη συνταγή linguine καλύτερη από carbonara!! Φτιάξτε την για σας και την οικογένειά σας που σίγουρα θα την λατρέψετε!! Καλή σας επιτυχία!!

καρμπονάρα-με-λιγκουίνι-και-πεκορίνο-συνταγή-

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr