Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο για κολατσιό!

Συστατικά

1 κιλό κολοκυθάκια 4 αυγά 20 γρ μπέικιν 200 ml γιαούρτι 200 ml γάλα 300 γρ Φέτα 80 ml σπορέλαιο 4 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές σιμιγδάλι χονδρό Αλάτι-Πιπέρι

Δείτε ακόμα: Λαχταριστή Κολοκυθόπιτα με ζύμη Κουρού !!

Οδηγίες 

  1. Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα περνάμε από τον τρίφτη.
  2. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
  3. Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, το γάλα και το σπορέλαιο.
  4. Προσθέτουμε πιπέρι, αλεύρι, το μπέικιν, το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
  5. Με τα χέρια μας στραγγίζουμε πολλή καλά τα κολοκυθάκια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  6. Τέλος βάζουμε την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
  7. Λαδώνουμε ελαφρώς το ταψί με το αντικολλητικό χαρτί.
  8. Απλώνουμε το μείγμα, προαιρετικά πασπαλίζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Facebook: https://www.facebook.com/foodaholics.gr/?ref=bookmarks

Site: https://foodaholics.gr/

Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/user/RedMoonGR