Κοτόπουλο με γλυκοπατάτα και καρότο για τα μwράκια μας!

Κοτόπουλο με γλυκοπατάτα, καρότο και μανεστράκι για το μεσημεριανό της μπεμπούλας σήμερα. Ένα απλό και άκρως θρεπτικό φαγητό για τα μwράκια μας. Όταν έρθει η ώρα τα μwρά μας να φάνε κρέας, το κοτόπουλο είναι η πρώτη μας επιλογή μιας και είναι αρκετά ελαφρύ και εύπεπτο και δεν θα επιβαρύνει το στομαχάκι του του μwρού μας.

Το κοτόπουλο σε συνδυασμό με την γλυκοπατάτα και το καρότο που είναι πολύ δυναμωτικά και γεμάτα βιταμίνες κάνουν την σημερινή μας συνταγή ιδανική. Οι στερεές τροφές εισάγονται στην διατροφή του μwρού μας πάντα όταν το κρίνει σωστό ο παιδίατρος μας.

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοτόπουλο για μισή ώρα περίπου και μετά προσθέτουμε την γλυκοπατάτα, το καρότο, τον μαϊντανό και το κρεμμύδι. Όταν μαλακώσουν τα λαχανικά μας και είναι σχεδον έτοιμα βάζουμε και λίγο μανέστρακι. Στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Όταν είναι έτοιμο το αλέθουμε στο μούλτι. Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται προσθέστε μια δυο σταγόνες λεμόνι.

Κοτόπουλο με γλυκοπατάτα και καρότο για τα μwράκια μας!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close