Λαχταριστά Brownies με κρέμα μιλφέιγ

Υλικά

250γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. σε κομματάκια
175γρ. μαργαρίνη
4 αβγά
125γρ. ζάχαρη
100γρ. Aλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
500ml γάλα

Δείτε ακόμα: Tα πιο νόστιμα νηστίσιμα brownies, για να μη στερηθούμε το γλυκό στη νηστεία!

Διαδικασία
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC και βάζετε την Κουβερτούρα με τη μαργαρίνη σε γυάλινο μπολ. Λιώνετε με προσοχή τη σοκολάτα στα μικροκύματα (ρυθμίζετε το φούρνο στο 1 λεπτό, ανακατεύετε με σπάτουλα και συνεχίζετε ανάλογα, συνήθως μισό λεπτό ακόμα είναι αρκετό).

Δείτε ακόμα: Συνταγή για παιδικό πάρτυ:Brownies με καραμελάκια

Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη, χρησιμοποιώντας έναν αβγοδάρτη. Αδειάζετε με τη βοήθεια σπάτουλας το μίγμα της λιωμένης Κουβερτούρας στο μίγμα των αβγών και ανακατεύετε. Προσθέτετε και το Αλεύρι ρίχνοντάς το από σουρωτήρι και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με τη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βουτυρώνετε το ταψάκι σας και αδειάζετε μέσα το μισό μίγμα του brownies. Aπό πάνω παίρνετε και απλώνετε κουταλιές από την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ που ετοιμάσατε. Σκεπάζετε με το υπόλοιπο μίγμα brownies και ψήνετε για 25 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.

Δείτε ακόμα: Φτιάξτε παγωτό brownies με μους σοκολάτας!

Σερβίρετε το γλυκό σε πιάτα χλιαρό ή κρύο, διακοσμώντας το κάθε κομμάτι με επιπλέον Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ.

Πηγή: olivemagazine
Close