Ψητά ροδάκινα και αχλάδια δικής μας παραγωγής με κρασί και μέλι, τρώγονται από το ψυγείο με δροσερό γιαούρτι η παγωτό βανίλια.
Υλικά και Εκτέλεση
Καθαρίζουμε ροδάκινα και αχλάδια.
Κόβουμε τα φρούτα σε 4 η 6 κομμάτια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί περιχύνουμε με 1 ποτήρι Μαυροδάφνη και ένα ποτήρι μέλι.
Προσθέτουμε ξυλάκια Κανέλας και μερικά γαρυφαλάκια.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 1 ώρα η μέχρι να γίνει το σιρόπι μας όπως στα γλυκά του κουταλιού.
Στο μισάωρο γυρνάμε τα φρούτα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Τα σερβίρουμε κρύα από το ψυγείο.
Ambient Christina -οι χρυσοχέρες=ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα