Πιο λαχταριστά και ζουμερά δεν γίνεται!!!!
ΎΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό κρέας σε κομμάτια
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 λεμόνια φρέσκα το χυμό
2 πορτοκάλια φρέσκα το χυμό
Αλάτι, πιπέρι
2 κόκκινες πιπεριές
2 πράσινες πιπεριές
2 πορτοκαλι πιπεριές
3 κρεμμύδια ξερά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας καλά και το στραγγίζουμε .
Σε ενα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για να φτιάξουμε την μαριναδα Ρίχνουμε και το κρέας και ανακατεύουμε καλά, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο.( κρατάμε λίγη μαριναδα για την ώρα που το ψήνουμε).
Καλά είναι να γίνει η προετοιμασια από την προηγούμενη μέρα ,έτσι ώστε να μαλακώσει το κρέας μέσα και να πάρει όλα τα μυρωδικά του.
Βάζουμε την άλλη μέρα τα ξυλάκια μέσα σε νερό λίγο να μουλιασουν ,για να μην μας καούν στο ψήσιμο.
Ετοιμάζουμε και κόβουμε τις πιπεριές ,το κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια.
Στραγγίζουμε το κρέας από την μαριναδα και αρχίζουμε να περνάμε μία πιπεριά, μια κρεας και τα υπόλοιπα εναλαξ.
Τοποθετούμε τα σουβλάκια εφόσον τα γεμίσαμε όλα σε ενα πυρίμαχο σκεύος ,να μην ακουμπάνε κάτω,να είναι στον αέρα .
Αλείφουμε με την μαριναδα που κρατήσαμε και τα βάζουμε στο γριλ σε δυνατή φωτιά.
Αλείφουμε σταδιακά μέχρι να γίνουν καλά, περίπου 20 λεπτά.
Και………
Καλή μας όρεξη!!!!!!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Οι Συνταγές της Κυριακής
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες