Υλικά 4 ασπράδια 4 κρόκους 80 γρ. Ζάχαρη 50 γρ. Κόρν Φλάουρ 60 γρ. αλεύρι Για την κρέμα μας 600 γρ. Τυρί κρέμα 100 γρ. Ζάχαρη 300 ml Κρέμα Γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Πλήρης χτυπημένη σε σαντιγί για την κρέμα μας 200 ml Kρέμα Γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Πλήρης χτυπημένη για γαρνίρισμα του κορμού μας Τριμμένη σοκολάτα για γαρνίρισμα Φράουλες κομμένες σε φέτες Επίπεδο δυσκολίας Μέτριο Χρόνος προετοιμασίας: 45λ Κορμός με Φράουλες και Κρέμα
Σε ένα μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη μέχρι να γίνει μία σφιχτή μαρέγκα .
Προσθέτουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και τον κόρν φλάουρ και τα προσθέτουμε στην μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά για να μην μας κάτσει η μαρέγκα.
Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το μίγμα μας απλώνοντάς το σε όλη την επιφάνεια και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (200˚C) για 12 λεπτά.
Για την κρέμα μας
Σε ένα μίξερ χτυπάμε το τυρί κρέμα με την ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα αφράτο μίγμα.
Προσθέτουμε την χτυπημένη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά.
Παίρνουμε το ψημένο μπισκότο μας, απλώνουμε την κρέμα τυριού σε όλη την επιφάνεια, ρίχνουμε τις φράουλες και τυλίγουμε σε ρολό.
Γαρνίρουμε με την χτυπημένη σαντιγί και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει .
Το σερβίρουμε με τριμμένη σοκολάτα.
