Κοτόπουλο με ανθότυρο και πιπεριές

Λαχταριστό πιάτο με πλούσια σάλτσα από τυρί!

Κοτόπουλο με ανθότυρο και πιπεριές

Υλικά για 2 άτομα

2 μπούτια κοτόπουλο 1 κρεμμύδι ξερό 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 2 ντομάτες 100 γραμμάρια ανθότυρο, κομμένο σε κύβους Αλάτι Πιπέρι 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά. Μετά προσθέτετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Αν θέλετε, ρίχνετε από πάνω ανθότυρο κομμένο σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό ή μπορείτε να βάλετε ωμό το ανθότυρο μέσα στη σάλτσα.

newsbeast