Εύκολα λαχταριστά μπουρεκάκια!

Βαρέθηκε το πιτσιρίκι σας το τοστ που του ετοιμάζετε; Μπορείτε να του δώσετε το ίδιο φαγητό, διαφοροποιημένο λίγο αλλά το ίδιο γευστικό. Μπουρεκάκια λοιπόν για μικρά παιδιά τα οποία και θα λατρέψουν.

 

Εκτέλεση
Κόβετε τα φύλλα κρούστας σε μακριές λωρίδες (περίπου τέσσερις σε κάθε φύλλο) και τις φέτες ζαμπόν και τυριού στα δύο.
Βάζετε το ζαμπόν και το τυρί σε μία λωρίδα φύλλου κρούστας και το κλείνετε σαν βαρελάκι.
Όταν τελειώσετε με όλες τις λωρίδες, παίρνετε ένα μπολ και χτυπάτε λίγο τα αυγά. Περνάτε ελαφρά τα ‘βαρελάκια’ από το αυγό και αμέσως μετά από τη φρυγανιά.

Ετοιμάζετε το τηγάνι με το λάδι (να μην είναι πολύ) και αφού ζεσταθεί αρκετά, χαμηλώνετε το μάτι της κουζίνας και αρχίζετε να τηγανίζετε. Χρειάζεται μόνο να τα γυρίσετε μία με δύο φορές και είναι έτοιμα καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουν τραγανά τα φύλλα εξωτερικά και να λιώσει το τυρί που υπάρχει μέσα στο μπουρεκάκι.

πηγή mothers blog

Close