(για 1 μεγάλη ή 20 ατομικές)
Παρασκευή
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε καλά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε, λίγα-λίγα, τα σπαγγέτι, σχηματίζοντας με το πιρούνι 2-3 φωλίτσες κάθε φορά. Αυτές θα αποτελέσουν τη βάση για τις μίνι πίτσες μας.Απλώνουμε τη σάλτσα της ντομάτας πάνω στις μισές πιτσούλες και απλώνουμε τα φετάκια της μοτσαρέλας πάνω από τη σάλτσα ντομάτας. Τις σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φωλίτσες και τις ψήνουμε μαζί (σαν σαντουιτσάκια) σε προθερμασμένο, στους 150ο С, φούρνο, για 5 περίπου λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα. Τις διακοσμούμε με τα φυλλαράκια του βασιλικού.
Εναλλακτικά, μπορούμε να ρίξουμε τα ζυμαρικά σε δύο δόσεις για να φτιάξουμε 2 μεγαλύτερες πίτσες. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαζόταν να προβλέψουμε κι ένα κατάλληλο σε μέγεθος τηγάνι.
πηγη
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Μάρτυρας κλειδί δίνει στεγνά την 24χρονη για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών
- Εύκολο σοκολατένιο γλυκό για τα Χριστούγεννα
- Grand Hotel : Χαραλάμπης και Θεώνη ξανά μαζί
- Γιάννης Πλούταρχος : Η 47χρονη stalker προσπαθεί να τα βρουν εξωδικαστικά